Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot 120 мл, 2-4 Дози

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
3.00 лв.
Цена:2.55 лв.
бр:
 КУПИ
 • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
 • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер 1.  

  ✔ Подобрен състав с по-голяма концентрация
  ✔ 3 Форми на креатин за по-добър ефект
  ✔ Зверско напомпване
  ✔ Удърна доза издържливост
  ✔ Драстично увеличаване на мускулната сила, енергия и издържливост
  ✔ Стоп на умората
  ✔ Максимален фокус и концентрация
  Kevin Levrone Shaboom Pump представлява революционна и подобрена хранителна добавка създадена от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)!
   
  Kevin Levrone Shaboom Pump е създаден по една единствена причина - да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при зверски упражнения.
   
  Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите ви започнат да се пълнят с кръв и започнете да искате все повече и повече. SHAABOOM PUMP ви спомага за уголемяване на вашите мускули по време на тренировка. Освен това ви дава тласък от допълнително енергия, която никога няма да ви изостави. Доказаната формула е доверен приятел на шампиони по бодибилдинг и фитнес маниаци в цял свят. 
   
  Kevin Levrone Shaboom Pump е напреднал и завършен пред-тренировъчен продукт, създаден, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от изнурителни и дълги силови тренировки и тренировки за издържливост.  Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

  Аргинин Алфа-кетоглутерат (AKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули – ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

  Азотния оксид повишава обема на лумена на кръвоносните съдове, като успокоява гладките мускули и намаля „лепкавостта“ на васкуларната стена, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

  Освен това Kevin Levrone Shaboom Pump съдържа и 3 форми на креатин – монохидрат, три-креатин малат и креатин хидрохлорид, които работят отлично в синхрон за повишаване на вашите енергийни нива АТФ.

  Shaboom Pump спомага за нахлуването на азотните оксиди, като насърчава безспирен изблик на анаболни съставки като: Агматин сулфат и ААКГ, които спомагат за подобряване на вашата хипертрофия на мускулите по време на активна тренировка, както и бързо възстановяване след приключване на натоварването.

  Към продуктът е добавен и Кофеин, който повиши допълнително енергията и концентрацията преди тренировка. 

  Kevin Levrone Shaboom Pump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, синефрин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия.

  Благодарение на Kevin Levrone Shaboom Pump оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите!

   
  Съдържание в доза :  ¼ шот съдържание в целия шот 120мл/ 2-4 дози.
   
  Amount per 30 ml 60 ml
  Citrulline malate 1500 mg 3000 mg
    Of which citrulline 1000 mg 2000 mg
  L-Arginine Alphaketoglutarate (AAKG) 500 m 1000 mg
    Of which L-arginine 350 mg 700 mg
  Beta-alanine 800 mg 1600 mg
  Taurine 500 mg 1000 mg
  Caffeine anhydrous 100 mg 200 mg
  Glucuronolactone 62,5 mg 125 mg
  Whey protein isolate 12,5 mg 25 mg