Kevin Levrone Black Line / Anabolic Pro Blend 5 [908 грама, 34 Дози]

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
77.00 лв.
Цена:65.45 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерКЕВИН ЛЕВРОН АНАБОЛИК ПРО БЛЕНД 908 гр.
 
Хранителната добавка Kevin Levrone с подсладител съдържа комплекса Anabolic Pro-Blend 5.Високотехнологичната формула осигурява ценен за здравето протеин, получен от 5 различни източника: суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат, мицеларен казеин и пилешки албумин концентрат. Редовната й употреба допринася за растежа и поддържането на мускулната маса и се грижи за здравето на костите.
 
Carbelac:
 
Формулата на хранителната добавка съдържа суроватъчен протеин концентрат (WPC). Това е най-универсалният белтък по отношение на време на прием и продължителност на абсорбция. За неговото усвояване от организма са необходими 2-3 часа. Малко по-дълго време е нужно и за започване на самия процес на храносмилане - около 30 минути след консумация. Белтъкът е основният „строителен” материал за мускулите, който допринася за протичане на анаболитните процеси в тялото.

Isolac:
 
Суроватъчният протеин изолат (WPI) е фракция на суроватъчния протеин. При преработка се подлага на микро- и ултрафилтрация, което позволява получаване на възможно най-голяма концентрация на белтъци - над 90%. Суроватъчният протеин изолат е с най-високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) - не по-малко от 25 g на 100 g. Освен това, не съдържа въглехидрати и мазнини. В комбинация с компонента „Optipep”, подобрява инсулиновата секреция в човешкото тяло след консумация. Суроватъчният протеин изолат, също като суроватъчния хидролизат, е фракция, която трябва да се приема веднага след събуждане или веднага след тренировка, тъй като се абсорбира бързо. Двата вида протеин - WPI и WPH допълват взаимно своите положителни действия в организма.

Optipep: 
 
Представлява ензимно усвоен суроватъчен протеин под формата на ди- и трипептиди, съдържащи голямо количество белтъци в 100 g сухо вещество. При процеса "хидролиза" се осъществява разграждане на суроватъчния изолат, което не изисква допълнително „фрагментиране“ до свободни аминокиселини, за да могат да се абсорбират от тялото. Поради този факт, фракцията Optipep остава в тънките черва за много кратко време и се усвоява почти веднага от организма. Така се свежда до минимум рискът от алергична реакция. „Optipep”, наред със суроватъчния протеин изолат, демонстрира най-висока абсорбируемост сред всички протеинови фракции, налични на пазара. WPH, също така, се характеризира с високо съдържание на средноверижни разклонени аминокиселини (ВСАА). Абсорбира се непосредствено след консумация (в рамките на 10 минути), повишава инсулиновата реакция на тялото и може да се използва за транспортиране на активни съединения към мускулите. Повишената секреция на инсулин след приема на Optipep подобрява осезаемо скоростта на възстановяване поради корелацията си с инсулиновия ефект. В сравнение с нормалната суроватка, нивата на инсулин в кръвния поток са с до 43% по-високи в рамките само на 3 часа след консумацията на хидролизиран суроватъчен протеин. Поради тази причина фракцията се препоръчва за хора с диабет (разбира се, след консултация с лекар). Продуктът е най-подходящ за прием сутрин на гладно и непосредствено след тренировка.

PeptoPro: 
 
Патентована форма на хидролизиран млечен казеин - една от най-новите белтъчни фракции на пазара на добавки, характеризираща се с много високо качество, бърза абсорбция и с типичната за казеина аминограма. В „PeptoPro” са използвани ензими, благодарение на които е премахнат киселият вкус, характерен за хидролизираните продукти. Освен това, посредством ензимна хидролиза е получен протеин, богат на ди- и трипептиди, беден на лактоза и мазнини и в същото време много добре разтворим дори в студена вода. Ниската молекулна маса на ди- и трипептидите ги прави лесно абсорбируеми (само няколко минути след консумацията). Що се отнася до времето на усвояване, суроватъчният изолат и хидролизатът имат взаимно усилващ се ефект. По този начин предлагат на организма доста различен аминокиселинен баланс.

Състав: протеинов комплекс [суроватъчен протеин концентрат WPC80 (от мляко), суроватъчен протеин "Isolac" (от мляко, съдържащ соев лецитин), суроватъчен протеин хидролизат "Optipep" 80 (от мляко), хидролизиран казеин PeptoPro (от мляко), пилешки албумин концентрат (от яйца )],, сгъстител (ксантанова гума), противослепващ агент (E551), подсладител (сукралоза),  аромат5, оцветител (E160a5).
 
Вкус:

Бисквити със сметана 
 
Хранителна стойност
 
За 100 g / За 27 g
 
Енергия 1612 kJ / 381 kcal  / 440 kJ / 104.1 kcal
 
Мазнини 5.6 g /1.5 g
 
включително наситени мастни киселини 0 g /0 g
 
Въглехидрати 2,4 g /0.6 g 
 
включително захари 2,4 g  /0.6 g 
 
Фибри 0.5 g /0.1 g
 
Протеини 80 g  / 22 g 
 
Сол 0.1 g /0.03 g
 
Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка прах (27 g) с 200 ml вода. Приемайте по 3-4 дози дневно (след закуска, 60 - 90 минути преди тренировка, веднага след физическо натоварване и 30 - 60 минути преди сън). 
 
Забележки: Не използвайте продукта при алергия към някоя от съставките, както и ако сте бременна или кърмите. Спазвайте балансирана хранителна диета и водете здравословен начин на живот. Съхранявайте добавката на недостъпно за деца сухо и хладно място, далече от пряка слънчева светлина.
 
Опаковка: 908 гр./34 дози
 
Произведено в ЕС за: Levrone Global LLC, САЩ.