Kevin Levrone Black Line / Anabolic Prime Pro [2000 грама, 66 Дози]

Марка: KEVIN LEVRONE
Стара цена:
145.00 лв.
Цена:123.25 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерХранителната добавка Anabolic Prime-Pro съдържа хидролизиран суроватъчен протеин изолат („Optipep”). Препоръчва се за физически активни хора с повишени нужди от прием на протеини. Допринася за растежа и поддържането на мускулната маса. 
 
Optipep 
 
Представлява ензимно усвоен суроватъчен протеин под формата на ди- и трипептиди, съдържащи голямо количество белтъци в 100 g сухо вещество. При процеса "хидролиза" се осъществява разграждане на суроватъчния изолат, което не изисква допълнително „фрагментиране“ до свободни аминокиселини, за да могат да се абсорбират от тялото. Поради този факт, фракцията Optipep остава в тънките черва за много кратко време и се усвоява почти веднага от организма. Така се свежда до минимум рискът от алергична реакция. „Optipep”, наред със суроватъчния протеин изолат, демонстрира най-висока абсорбируемост сред всички протеинови фракции, налични на пазара. WPH, също така, се характеризира с високо съдържание на средноверижни разклонени аминокиселини (ВСАА). Абсорбира се непосредствено след консумация (в рамките на 10 минути), повишава инсулиновата реакция на тялото и може да се използва за транспортиране на активни съединения към мускулите. Повишената секреция на инсулин след приема на Optipep подобрява осезаемо скоростта на възстановяване поради корелацията си с инсулиновия ефект. В сравнение с нормалната суроватка, нивата на инсулин в кръвния поток са с до 43% по-високи в рамките само на 3 часа след консумацията на хидролизиран суроватъчен протеин. Поради тази причина фракцията се препоръчва за хора с диабет (разбира се, след консултация с лекар). Продуктът е най-подходящ за прием сутрин на гладно и непосредствено след тренировка.
Състав: Optipep 80 [суроватъчен протеин хидролизат (от мляко )], суроватъчен протеин концентрат 80% (от мляко), сгъстител (ксантанова гума), антислепващ агент (силициев диоксид), аромат, оцветител (E160a), подсладител (сукралоза).
 
Вкус: Ванилия.
 
Хранителна стойност
 
За 100 g /За 30 g
 
Енергия 1640 kJ / 388 kcal  /483 kJ / 114 kcal 
 
Мазнини 7.8 g  / 2.3 g
 
включително наситени мастни киселини 6 g /1.8 g
 
Въглехидрати 4.5 g  / 1.4 g
 
включително захар 3 g / 0,9 g
 
Фибри 0 g  /0 g 
 
Протеини 75 g  / 22 g 
 
Сол 0.9 g / 0.3 g
 
Калций 535 mg (67% NRV / RWS)  / 160 mg (20% NRV / RWS)
 
Калий 2900 mg (145% NRV / RWS) / 870 mg (43% NRV / RWS) 
 
Фосфор 730 mg (104% NRV / RWS) /219 mg (31% NRV / RWS)
 
Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка прах (30 g) с 250-300 ml вода, мляко или сок. Приемайте веднага след събуждане и/или непосредствено след тренировка.
 
Забележки: Не използвайте продукта при алергия към някоя от съставките, както и по време на бременност и кърмене. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразната и добре балансирана диета. Водете здравословен начин на живот. Съхранявайте продукта на сухо място, недостъпно за малки деца, при стайна температура и без пряка слънчева светлина. 
 
Опаковка: 2000 гр./66 дози
 
Произведено в ЕС за: Levrone Global LLC, САЩ.