HFD NOVA SHAPE 126CAPS

Марка: HFD
Цена:50.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерNOVA Shape е иновативен продукт за изгаряне на мазнини и контролиране на телесното тегло. Неговото действие се базира на няколко нива на ефективност, посредством на които ще може качествено да се изгорят излишните мазнини и оформи красиво и симетрично тяло. Подходящ е за мъже и за жени.

о Засилва Диурезата / Изхвърлане на излишната вода
о Контролира Апетита / Намалява апетита към сладко
о Натурални Билкови Съставки
о Засилва Термогенния Метаболизъм   
о Намалява Чувството за Отпадналост
 
Съдържание в 1 доза (3капс):

garcinia cambogia(fruit)extract 300mg
raspberry ketones(fruit) extract 225mg
green coffee (bean)arabica extract 225mg 
caffeine anhydrous 225mg
gree tea(leaf) extract 150mg
l-tyrosine 150mg
choline bitartarate 75mg
acetil l -carnitine(alcar) 75mg
hawthorn berry (fruit) extract 75mg
juniper berry 75mg
dandelion(root) extract 75mg
grapefruit (seed extract) 75mg
pomegranate extract 75mg
siberian ginseng(root) extract 75mg
bearberry(leaf) extract 75mg
nettle (leaf) extract 75mg
chromium picolinate 75mcg
 
 
 
Други съставки:
микрокристална целулоза, твърда желатинова капсула.  
 
Начин на прием:
 
Седмица 1 - 1 капсула по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 2 - 2 капсули по 2 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 3 - 2 капсули преди закуска; 2 капсули преди обед; 1 капсула преди вечеря. Приемайте ги 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
Седмица 4 - 2 капсули по 3 пъти на ден; 15-30 мин. преди хранене или тренировка. Препоръчително е последния прием да бъде преди 19:00ч.
 
* една седмица се състои от 7 дни - от Понеделник до Неделя.
** ако не сте се занимавали със спорт или приемали други продукти за отслабване - придържайте се към прием по горе-показаната схема за Седмица 1 и Седмица 2 докато свършат капсулите в опаковката.

Ако получите дискомфорт, увеличавайки дозата на прием, през новата Седмица от предназначението за прием - продължете да ползвате продукта с по-малката дозировка, от предходната седмица, до свърването на капсулите в опаковката. Пийте достатъчно вода на ден, за да поддържате нормално кръвно налягане, докато приемате продукта. 

Опаковка:
126 капсули
 
Количество в 1 доза:
3 капсула
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.