HAYA Labs St. John's Wort 450mg /Жълт Кантарион/- 120 капсули

Марка: HAYA Labs
Стара цена:
36.00 лв.
Цена:27.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерЖълтият кантарион (Hypericum perforatum) е една от най-популярните билки, продавани днес. За първи път се използва за медицински цели в древна Гърция. В миналите времена намира приложение и като „защита срещу зли духове” и като основно средство за лекуване на рани. Тази ароматна, жълта билка е разпространена из Европа и САЩ, като се среща изключително много на 24 юни, традиционния рожден ден на Йоан Кръстител. Растението носи името в негова чест.
 
Днес се използва в Европа от специалистите като желано средство за третиране на леки до средни форми на депресия и като тонизиращ агент за нервите при тревожност. В проучване с 20 произволни изследвания върху амбулаторно болни, страдащи от лека до средна форма на депресия, резултатите сочат, че Hypericum perforatum оказва по-ефективно влияние в сравнение с плацебото и показва ефикасност, подобна на някои стандартни антидепресанти (в някои изследвания растението е сравнено с лекарство, при други с плацебо). Учените предполагат, че неговият ефект за подобряване на настроението се дължи на две съединения хиперицин и хиперфорин.
 
Смята се, че тези съединения могат да възпрепятстват разграждането на няколко невротрансмитери, включително серотонин, който е частично отговорен за контролирането на настроенията и емоциите.
 
HAYA Labs St. John’s Wort е стандартизиран да съдържа 3% хиперицини и се предлага в опаковкa 120 вегетариански таблетки.
 
- Поддържа здрава имунната система
- Подпомага доброто настроение
- Насърчава спокойния сън
- Доказано облекчава симптомите, свързани с лека до средна форма на депресия
- При локално приложение показва подкрепа при лекуване на изгаряния и рани
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

St. John's Wort (aerial parts)   450mg
0.3% hypericins, 1.35mg
 

Начин на прием:

Типичната дневна дозировка варира в границите 300 – 900 mgs стандартизирана билка. Приемайте 1 капсула, 1-2 пъти на ден.

 

Опаковка:

120 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсулa

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.