HAYA Labs Sports Creatine Monohydrate 500mg - 200 капсули

Марка: HAYA Labs
Цена:21.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA Sports Creatine Monohydrate е спортна добавка с креатин монохидрат, високоефективна форма на креатин с максимално усвояване, създадена специално за спортисти и бодибилдъри, които се нуждаят от допълнителна сила, енергия и издръжливост по време на високоинтензивни тренировки.
 
- Повишава силата и издръжливостта
- Осигурява мускулно напомпване
- Увеличава енергийните нива
- Поддържа кетъчната хидратация
- Подпомага възстановяването
- Подобрява спортните резултати
- Отлична разтворимост
- Пълно и бързо усвояване
 
Креатин Monohydrate (монохидрат) се счита за най-добре разтворимата, най- бионалична и най-лесно усвоима форма на креатина в спортното хранене. Креатин е една от най-популярните добавки за спортисти и бодибилдъри, която може да повиши физическата сила и издръжливост и да увеличи размера на мускулите. 
 
Креатин Monohydrate е най-добрият креатин за хора, които искат да изградят чиста мускулна маса, без излишни мазнини. Активното вещество увеличава производството на АТФ енергия в мускулните клетки, стимулира мускулната контракция и увеличава силата, като позволява по-интензивни тренировки. Това води до по-голямо напрежение върху мускулите и създава условия за интензивен мускулен растеж. 
 
Креатин осигурява клетъчната хидратация и доказано увеличава обема на мускулните клетки. Освен това, той забавя появата на умора и подпомага възстановяването след интензивни тренировки.
 

Съдържание в 1 доза (4 капс.):

Creatine Monohydrate     200mg   **
 

Начин на прием:

Смесете 1 гр с 240 мл вода или друга напитка по избор и приемайте 2 пъти дневно

 

Опаковка:

200 капсули

 

Количество в 1 доза:

4 капсули

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.