HAYA Labs Soy Isoflavones 80% Extract 100mg/Соеви Изофлавони/ - 100 капсули

Марка: HAYA Labs
Стара цена:
37.00 лв.
Цена:27.75 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA LABS Soy Isoflavones е хранителна добавка, съдържаща 80% екстракт от соеви изофлавони в 80 мг. без ГМО. Соевите изофлавони притежават редица доказани от науката и в практиката полезни здравословни свойства, като представляват незаменим съюзник за жената по време на менопауза, предпазват от развиване на сърдечни и ракови заболявания.
 
- Антиоксидантно действие
- Укрепва имунната система
- Укрепва костната система
- Облекчава симтомите при менопауза
- Регулира хормоналния баланс при менопауза
- Предпазва от сърдечни заболявания
- Предпазва от остеопороза
- Антиканцерогенно действие
- Понижава нивата на холестерола
- Не съдържа ГМО
 
Соевите изофлавони спадат към групата на растителните естрогени – фитоестрогени – и имат действие, наподобяващо това на женските хормони, но без да са стероиди.
 
HAYA LABS Soy Isoflavones има силно антиоксидантно действие, което означава, че има способността да събужда защитните механизми на организма и да активира имунната система, която неутрализира опасните атаки на вирусите, инфекциите и вредните вещества, успели да проникнат в организма.Поради традиционно по-честата консумация на соеви изофлавони в азиатските държави се наблюдава сериозно ограничение на запространението на тежките симптоми на менопауза, някои видове рак и остеопороза.
 
Соевите изофлавони в HAYA LABS Soy Isoflavones имат способността да блокират нервността, изпотяването и горещите вълни при жените в менопауза и значително помагат за намаляване на риска от остеопороза – азиатското население страда в пъти по-рядко от това заболяване в сравнение с населението на Европа например.
 
Изофлавоните имат и способноста да понижават нивата на холестерола и триглицеридите, като подобряват еластичността на кръвоносните съдове и по този начин предпазват организма от сърдечни заболявания.

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Соеви Изофлавони/Soy Isoflavone Extract     100mg   **
(providing min.80% total isoflavones (80 mg) including Genistein, Daidzein and Glycitein)

 

Други съставки:

Gelatin, Silica

 

Начин на прием:

Приемайте 1доза сутрин и 1 доза вечер.
Една доза= 1 капсула

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.