HAYA Labs Natural Beta Carotene 25,000 IU - 100 капсули

Марка: HAYA Labs
Цена:33.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 33.00
Natural Beta Carotene от HAYA LABS е висококачествена хранителна добавка, съдържаща 100% натурален витамин А, под формата на бета-каротин. Бета-каротинът е с растителен източник, което прави добавката, подходяща и за вегетарианци.
 
- Забавя появата на свързана с възрастта катаракта
- Понижава риска от някои видове рак
- Важен за сърдечносъдовото здраве
- Може да предостави облекчение за хора, страдащи от генетична еритропоетична протопорфирия (EPP)
- Подпомага здравата имунна функция
- Мощен антиоксидант
 
Бета-каротин, най-добре познат като прекурсор на витамин A, е важен антиоксидант, който помага за предпазване от разрушителното въздействие на свободните радикали. Той принадлежи към група растителни вещества, наречени каротеноиди. Те представляват пигментите, предоставящи жълтия, оранжевия и червения цвят на плодовете и зеленчуците. Бета-каротин е най-разпространеният каротеноид в храната, консумирана от човека и се смята, че вероятно е най-важният.
 
При необходимост, ензими в червата го превръщат във витамин A. Бета-каротин се среща изключително в храна от растителен произход (плодове и зеленчуци). Продукти, съдържащи високи негови количества са зеленчуци с големи зелени листа, моркови, сладки картофи, тиква, спанак, кайсии, праскови, канталупа, както и зелени, жълти и червени чушки.
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Viatamin A     25,000 IU    500%
 

Начин на прием:

Приемайте по 1 доза дневно 

/1 доза е равна на 1 капсула/

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.