HAYA Labs L-DOPA /Mucuna Pruriens Extract/ - 90 капсули

Марка: HAYA Labs
Цена:42.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA LABS Mucuna Pruriens е напълно натурална хранителна добавка под формата на удобни за приемане капсули, която увеличава производството на хормон на растежа, оказва подкрепа в процесите на възстановяване и подобрява психическото състояние.
 
- Увеличава синтеза на хормон на растежа
- Ускорява възстановяването
- Съдейства за доброто психическо здраве
- Насърчава изграждането на мускулна маса
- Стимулира метаболизма
- Подпомага половата функция
- Елиминира стреса
- Неутрализира риска от Паркинсон
 
HAYA LABS Mucuna Pruriens съдържа натурален екстракт от мукуна пруриенс с 98% съдържание на естествената аминокиселина L-допа, която повишава синтеза на хормон на растежа, стимулира изграждането на чиста мускулна маса и подобрява метаболизма на глюкозата в организма. L-допа съдейства за добрата кординация на движенията и укорява процесите на възстановяване. Също така, тази аминокиселина увеличава либидото и има благоприятно действие върху половата функция.
 
HAYA LABS Mucuna Pruriens повишава нивото на невротрансмитера допламин, който има ключова роля за доброто настроение, елиминира състояния на депресия и оказва подкрепа при физически и психически стрес. L-допа съдейства при лечение и превенция на Паркинсон, подпомага хора със забавено физическо развитие и има антиодепресантно действие.
 

Съдържание в 1 доза (2 капс.):

Valvet Bean Extract               120mg    **
(Mucuna pruriens)(Seed)(min. 98% L-DOPA)
 

Други съставки:

Gelatin, Magnesium Stearate
 

Начин на прием:

Приемайте 1-2 пъти дневно по 1 капсула

 

Опаковка:

90 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.