HAYA Labs L-Arginine / L-Ornithine / L-Lysine - 100 капсули

Марка: HAYA Labs
Цена:24.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 24.00
HAYA LABS Arginine / Ornithine / Lysine е супер ефективна аминокиселинна добавка под формата на компактни капсули, която насърчава производството на хормон на растежа, съдейства за увеличаване на обема на мускулната маса и ускорява процеса на възстановяване след прекомерно физическо натоварване.
 
- Увеличава производството на хормон на растежа
- Повишава обема на мускулна маса
- Ускорява възстановяването
- Мощен имуностимулатор
- Увеличава силата и енергията
- Стимулира изгарянето на мазнините
- Намалява нивото на холестерола
- Подобрява метаболизма
- Неутрализира загубата на мускулна маса
- Подпомага половата функция
 
HAYA LABS Arginine / Ornithine / Lysine съдържа комбинация от аминокиселините аргинин и лизин, които стимулират производството на хормон на растежа и орнитин, който повишава техния ефект. Аргинин насърчава клетъчното делене, неутрализира вредното действие на свободните радикали и увеличава обема на мускулната маса. Също така, тази аминокиселина подобрява имунната система, оказва подкрепа върху половата функция и повишава настроението.
 
Формулата на HAYA LABS Arginine / Ornithine / Lysine е обогатена с незаменимата аминокиселина лизин, която регулира азотния баланс в организма, има важна роля за изграждането на скелетната мускулатура и ускорява процесите на възстановяване след високоинтензивни тренировки. Лизин съдейства за преобразуването на масните киселини в енергия и редуцира нивото на лошия холестерол.
 
HAYA LABS Arginine / Ornithine / Lysine съдържа аминокиселината орнитин, която стимулира метаболизма на мазнините, укрепва здравето на черния дроб и насърчава имунната система. Орнитин оказва подкрепа в процесите на възстановяване, елиминира загубата на мускулна маса и намалява риска от поява на травми и контузии вседствие на натоварващи тренировки.

 

Съдържание в 1 доза (4 капс.):

L-Arginine (Free-Form) 750mg **
L-Ornithine (Free-Form) 750mg **
L-Lysine (Free-Form) 750mg **

 

Други съставки:

Gelatin, Magnesium stearate

 

Начин на прием:

Приемайте по 4 капсули 1 път дневно преди лягане.

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

4 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.