HAYA Labs Green Tea Extract 500mg - 60 таблетки

Марка: HAYA Labs
Цена:19.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA LABS Green Tea e хранителна добавка с натурален екстракт от зелен чай, активна съставка с доказани свойства по отношение на тонус, енергия, концентрация и изгаряне на мазнини.
 
- Повишава тонуса и концентрацията
- Намалява умората
- Увеличава енергията
- Мощен антиоксидант
- Насърчава изгарянето на мазнини
- Подпомага функциите на сърцето и черния дроб
 
Зелен чай е един от най-мощните антиоксиданти, познат със полезните си свойства от дълбока древност. Той е богат източник на катехини, растителни антиоксиданти, които имат свойства да защитават клетките от вредни влияния и да забавят процесите на стареене. 
 
Зеленият чай увеличава енергията и издръжливостта, спира усвояването на въглехидрати и насърчава здравословната загуба на мазнини. Той подпомага сърдечната дейност и намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
 
Зеленият чай стимулира нервната система, намалява умората, подобрява концентрацията и неутрализира симптомите на стрес. Растителния екстракт подпомага здравето на черния дроб, спира възпалителните процеси в тялото, поддържа плътността на костите и намалява риска от развитие на остеопороза.
 
Освен това, съставката подобрява състоянието на кожата и има мощно имуностимулиращо действие.

 

Съдържание в 1 доза (1 таб.):

Green Tea Extract    500mg  **

 

Други съставки:

Gelatin, Magnesium Sear ate

 

Начин на прием:

Приемайте 1 таблетка 1-3 пъти дневно.

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количество в 1 доза:

1 таблетка


 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.