HAYA Labs Echinacea 250mg /Ехинацея/ - 60 капсули

Марка: HAYA Labs
Стара цена:
20.00 лв.
Цена:15.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA Labs Echinacea /Ехинацея/ е една от най-популярните и добре проучени терапевтични билки, познати днес. Тя е свързана със семейство Сложноцветни и е най-продаваната билка в САЩ. Съществуват 9 различни вида но само три се използват за медицински цели; Echinacea angustifola, Echinacea purpurea и Echinacea pallida.
 
Американските изследвания са фокусирани основно върху Echinacea angustifola, докато европейските върху Echinacea purpurea. Местните индианци я използват за поддържане на имунната система в продължение на стотици години. Съществува голямо количество научни доказателства, потвърждаващи факта, че Echinacea е полезна за имунната система; както и за поддържане производството на бели кръвни телца.
 
Клинични анализи показват ползи при употребата на неин екстракт за намаляване остротата и продължителността на настинки и грип, с вероятно скъсяване на периода с 1-4 дни. В допълнение клинични изследвания показват, че Ехинацеята е ефективна в превенцията и третирането на инфекции на горните дихателни пътища. Познатите активни съставки, уникални за това растение, са например полизахариди и фитостероли. Използваните части са корен и лист.
 
Препоръчително е Ехинацея да се употребява периодично в рамките на две седмици, тъй като губи ефективността си, ако се използва непрекъснато; ефективността се възстановява след 1-2 седмици.
 
- Поддържа здрава имунна система
- Помага за ускоряване заздравяването на рани
-  Насърчава добър противовъзпалителен ефект
- Полезна за прочистване на кръвта
- Подпомага за добри нива на ферментация

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Echinacea angustifolia  (Root Extract)    250 mg    **
 

Други съставки:

Gelatin, Silica

 

Начин на прием:

Типичната дневна дозировка варира в границите 250 -2000 mgs; приемайте 1 капсула,до 8 пъти на ден.

 

Опаковка:

60 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсулa
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.