HAYA Labs DMAE 351mg - 100 капсули

Марка: HAYA Labs
Стара цена:
25.00 лв.
Цена:18.75 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерHAYA LABS DMAE е уникална хранителна формула с DMAE, съединение, което стимулира мозъчната дейност, като повишава паметта и концентрацията, а също така намалява среса и подобрява настроението. 
 
- Подобрява паметта и фокуса
- Намалява симптомите на стрес
- Подобрява настроението
- Забавя процесите на стареене
- Подпомага здравето на кожата
 
DMAE (диметиламиноетанол) е органично съединение, което се синтезира по естествен път в мозъка, като подпомага нервната система и подобрява настроението. DMAE повишава паметта и концентрацията и се използва успешно при лечение на пациенти с дефицит на вниманието, Алцхаймер или хорея на Хънтингтън.
 
Тази съставка има свойства да намали напрежението и стреса, да облекчи симптомите на депресия и да увеличи енергийните нива.
 
Освен това, DMAE подпомага здравето на кожата, като забавя процесите на стареене, намалява появата на бръчки, стяга и тонизира кожата. Съединенито има изявено противовъзпалително действие и  същевременно съдейства за повишаване на мускулния тонус.
 

Съдържание в 1 доза (4 капс.):

DMEA (from 351mg DMAE bitartrate)    130mg   **
 

Други съставки:

Microcrystalline cellulose, gelatin, magnesium stearate, and silica
 

Начин на прием:

Приемайте 1 капсула дневно.

 

Опаковка:

100 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.