Harbinger Ръкавици за Фитнес "FlexFit Ultra" С накитници

Марка: Harbinger
Цена:67.90 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50.00лв фиксирана цена на доставка 6.00 лв.


Новият крал на ръкавиците вече е готов да заеме мястото си на върха сред своите конкуренти. Harbinger Ви представят своя шедьовър, уникално съчетание от чувство за изкуство и модерни технологии. Ако търсите най-доброто, то вашият избор е Ръкавици за фитнес FlexFit Ultra С накитници! Основните причини за това са:

Новата патентна технология 'Tri-Flex Palm' осигурява триизмерни движения на ръката, имитирайки естествените и движения за максимално удобство и настройка.
Ръкавиците за фитнес FlexFit Ultra с накитници са интегрирани с три слоя иновативни материи за гъвкавост, подържане и омекотяване за оптимален комфорт и ергономична настройка с минимизиране на излишните прегъвания и подувания на материята.
технология на накитника с 'Fit Lock' (с регулируем захват), осигурява подходящата настройка на ръкавици спрямо ръката, пръстите и китката по време на вдигане на тежести.
'Адаптивната омекотителна система' (ACS) осигурява комфорт на палеца и пръстите.
Индивидуалните ACS подложки прилепват плътно към формата на ръката и повърхността на лост или тренировъчния уред, правейки хвата по-силен, стабилен и издръжлив.
Ергономично изкривеният дизайн на пръстите прилепва към естествените форми на ръката, като увеличава гъвкавостта и комфорта.
По-голямата дължина на пръстите увеличава протекцията на ръката.
Чрез Hand Wash & Air Dry технологията се премахва солта и мазните вещества от материята, без да се губи от мекотата и гъвкавостта, което дава възможност на ръкавици да ви служат дълго време.

Размер: M; L; XL