GAME CHANGER STACK 1+2 Free

Категория: FINAL SALE JANUARY
Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
149.00 лв.
Цена:120.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 120.00

GAME CHANGER STACK 1+2 Free

 
 
Game Changer Mass от  Dorian Yates съдържа отлично качество на източниците на суроватъчен протеин и основни витамини и минерали, което води до постоянно струпване на аминокиселини и хранителни вещества в кръвообращението за непрекъснато възстановяване  на мускулите. Добавихме удобен източник на калории за спортисти, които искат да засилят мускулното си развитие. В комбинация с важния  креатин и сложни източници на въглехидрати, формулата помага да се достави качествен източник на хранителни вещества за поддържане на енергията и производителността във фитнес залата, в допълнение към увеличаване на общия ви дневен прием на калории.
 
 
 
VITABOLIC е задължителен за всеки атлет, който иска да приема достатъчно високи дози витамини и минерали, задоволяващи повишените потребности на организма при системни тежки физически натоварвания.
Освен високоефективен спектър от незаменими витамини и минерали VITABOLIC доставя и други важни вещества в изобилие.
Високото съдържание на витамините от В групата е ключово за оптималния метаболизъм на белтъчините и въглехидратите, за по-доброто предаване на нервните импулси, важно е за производството на кръв и др.
Ако сте подложен на тежки физически и психически натоварвания приемайте по една таблета VITABOLIC сутрин, след закуска.
 
 
 
Biogenix Mono Powder - висококачествен креатин монохидрат, който е един от най-ефективните, приемливи средства за анаболни и ергогенни! Ниско съдържание на мазнини ускорява растежа на мускулите и повишава физическата сила.