EVL NUTRITION L-CARNITINE 1500 465 мл/93 дози

Марка: EVL NUTRITION
Стара цена:
55.00 лв.
Цена:48.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50.00лв фиксирана цена на доставка 6.00 лв.

Течният Л-Карнитин на EVL NUTRITION  ви доставя невероятните 93 дози в бутилка, като във всяка една доза имате по 500 милиграма Л-Карнитин. Това е един от най - чистите от към захар течни Л-Карнитини на пазара. Перфектен е за по време на диета, през по голямата част от която сте постоянно 'жадни' за храна и се чувствате слаби.

Вкусови разновидности :

* Горски плодове (Ягода, Малина, Боровинка)
* Ванилия

Благодарение на този Л-Карнитин ще може да вдигнете скоростта и продължителността на кардио упражненията, които са ключа към отърването за постоянно от неприятните мазнини.

Без значение дали го използвате за здраве на сърцето, за издръжливост или за да отслабнете, бъдете сигурни, че получавате най - доброто качество на най - добрата цена лично от Dymatize!

Л-Карнитинът е аминокиселина, която тялото ни произвежда от аминокиселината лизин. Основната функция на Л-карнитина е да служи като 'совалка', която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като 'гориво' за енергия, нужна на тялото. Това е необходимо, тъй като мастните киселини трудно могат да преминат тази мембрана, понеже тя е непропусклива. Преминаването става лесно когато молекула на мазнината се свърже с молекула на Л-Карнитина.

Предимството на Л-карнитина обаче не приключва дотук. След като молекулата мазнина бива изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти, тогава карнитина се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната стена на клетката. Така действието на Л-Карнитинът е двойно веднъж вкарва мазнината в клетката и веднъж извежда ненужните продукти.

 

Съдържание в 1 доза (5 мл):

Calories    0    
Total Fat    0g    0%
Sodium    0mg    0%
Total Carbohydrate    0g    0%
Sugars    0g    

L-Carnitine    500mg   

 

Състав:

Purified Water, Natural Fructose, L-Carnitine, Natural and Artificial Flavors, Potassium Sorbate as a Preservative, d-Calcium Pantothenate.

 

Начин на прием:

Приемайте 2 - 3 дози дневно, едната преди тренировка. Ако сте над 80 кг приемайте двойна доза преди тренировка.

 

Опаковка:

465 мл/ 93 дози

 

Количество в 1 доза:

5 мл
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.