Dymatize Elite Whey 2.2 kg

Марка: Dymatize
Стара цена:
172.00 лв.
Цена:79.00 лв.
бр:
 КУПИ




  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер



Elite Whey Protein е концентрат от суроватъчен протеин , създаден по технологията за въздушна обработка, йонно обменен суроватъчен изолат и суроватъчни пептиди. Elite Whey Protein съдържа голямо количество антикатаболични аминокиселини ( BCAA ) , които са важен източник за гориво на мускулите.

Аминокиселините ( BCAA ) спомагат за бързото възстановяване и нарастваве на мускулните клетки. Те ще са ви необходими особенно при интензивни тренировки, тъй като аминокиселините ( BCAA ) бързо се поглъщат от мускулните влакна и са важна част от ефективноста на диетата ,както при професионално занимаващите се , така и за тези които просто искат да бъдат във форма .

Също така Elite Whey Protein има стомашни ензими ,които спомагат за пълното усвояване на протеина. Един от тези ензими е - Аминоген , който включва в себе си специално подбрани стомашни ензими . Аминогена разтваря белтъка и по-този начин става максимално усвояем от организма. Тази петентована ензимна технология не включва - животински и химични вредни съставки и по този начин е подходящ за вегатаринци, за хора с алергични проблеми и за тези, които имат непоносимост към лактозата.

Elite Whey е съвършената комбинация от сураватъчен протеинов концентрат, изолати от обменящи йони суроватъчен протеин и суроватъчни пептиди. Elite няма добавена захар, фруктоза, сол или въглахидрати. Какъв по-добър начин да спестите средства и да изградите своята физика от Elite от Dymatize с протеин, който е важен за мускулното възстановяване и растеж
 

Съдържание в една доза (в 1 доза от 34 грама)

Calories    140           
Calories from Fat    20           
Total Fat    2 g    3%
Saturated Fat    1.5 g    8%
Trans Fat    0 g          
Cholesterol    70 mg    23%
Sodium    70 mg    3%
Potassium    150 mg    4%
Total Carbohydrate    3 g    1%
Dietary Fiber    0 g    0%
Sugars    2 g          
Protein    25 g    50%
Vitamin A        0%
Vitamin C        0%
Calcium        20%
Iron        2%

Състав:

Cross Flow Ultra Filtration Whey Protein Concertrate (providing di-peptides, tri-peptides, oligo-peptides, and poly-peptides), Ion Exchange Whey Protein Isolate, Whey Peptides, Natural and Artificial Flavors, Acessulfame-potassium.
 

Дозировка:

Една мерителна лъжичка (30g ) се смесва с 200 ml вода или обезмаслено мляко. Приема се 1 до 3 дози на ден. Преди, след тренировка или като междинно високобелтъчно хранене.
 

Опаковка:

2,2 кг.
 

Количество в 1 доза:

34 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.