Dorian Yates Nutrition Liquid L-Carnitine Shot 3000 [20 x 25 мл]

Марка: Dorian Yates
Цена:70.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерDorian Yates L-carnitine Liquid е готов за консумация продукт, съдържащ L-карнитин, който увеличава способността на организма да използва мазнините като източник на енергия. По този начин се подобрява тренировката, намалява се консумацията на мускулен гликоген и натрупването на млечна киселина. Също така, формулата на Dorian Yates повишава мускулната издръжливост в ситуации, когато има ниска концентрация на кислород в кръвта и подобрява мускулното възстановяване след провеждане на ежедневната тренировка.

Dorian Yates L-carnitine Liquid удвоява максималния VO2 чрез оптимизиране на системата за транспорт и използване на кислород за генериране на по-високо ниво на енергия и подобряване на мускулната сила. Този продукт помага за понижаване нивата на холестерола в кръвта и дава на тялото много витамин С, който насърчава растежа и възстановяването на телесните тъкани. Също така съдържа хром пиколинат, който засилва метаболизма на хранителните вещества, особено въглехидратите, които регулират нивата на кръвната захар.

Начин на приемане: Консумирайте по 1 шот на ден, за предпочитане 30 минути преди физическо натоварване. За най-добри резултати, комбинирайте с хранителен режим и тренировъчна програма. Дръжте далеч от деца и не превишавайте препоръчваната дневна доза! Съхранявайте продукта на сухо място, при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Консултирайте се с лекар ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства по рецепта.

Какво съдържа Dorian Yates L-carnitine Liquid?

  • Съдържание: 20 шота x 25 мл

    Дози в опаковката: 20

    Доза: 1 шот : 25 мл

    Съдържание в 1 шот 25мл :
 L-Carnitine L-Tartrate 3000 мг
 of which Carnitine 2100 мг
 Vitamin C 124 мг
Vitamin B5 5.65 мг
Vitamin B6 1.18 мг
Chromium 19.2 мкг
  • Други съставки: Water, L-carnitine, acid – citric acid; acidity regulator – trisodium citrate; flavors, sweeteners: acesulfame K, sucralose; preservatives: sodium benzoate, potassium sorbate.