Cvetita Herbal Tribulus MAX 2 X 100ml

Марка: Cvetita Herbal
Стара цена:
52.00 лв.
Цена:47.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерTribulus Max е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успява да разработи Tribulus Max и да постигне, само в една опаковка от 100ml., максимална концентрация на полезни вещества.
 
Как действа?
Tribulus Маx стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна пък, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите.Клинични изследвания показват, че употребата на Tribulus  Max увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност.Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.
От друга страна по-високите нива на тестостерон означават:
 
- По-висока потентност.
- По-голяма издръжливост.
- По-лесно натрупване на мускулна маса.
- По-малко количество мазнини.
- По-голяма увереност в своето ежедневие.
 
За съжаление след определена възраст, индивидуална за всеки организъм, (но най-често това започва след 30-та година) нивото на тестостерон започва постепенно да спада.
Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти като:
 
намалена потентност
проблеми с простатата
депресивни състояния
Tribulus  Max е един от начините те да бъдат преодолян!
 
- Действието му е с натрупване.
- Ако след една седмица редовен прием се почувствате тонизирани, то след края на втория месец, със сигурност ще усетите приятното чувство на прилив на енергия.
-Няма странични ефекти при съвместната му употреба с алкохол.
 
Трибулус Макс За жени
Екстрактът Tribulus  Max действа целебно не само при мъжете, но и при жените .
Още от дълбока древност билката намира широко приложение в различни аспекти на женските неразположения.
 
Има уникалното свойство да регулира хормоните.
Спомага за облекчаването на менструалните болки.
Повишава нивото на естрогена.
Tribulus Max може да намери приложение и при някои форми на безплодие.
По естествен начин регулира мастната обмяна, като по този начин възпрепятства складирането на излишни мазнини. А това е незаменим помощник в борбата с излишните килограми.
За спорта
 
Tribulus  Max се ползва от атлети за:
покачване на мускулна маса
увеличаване на силата и издръжливостта
Tribulus  Max може да бъде 100% натурална алтернатива на анаболните стероиди.
Това се получава, благодарение на естественото влияние на Tribulus  Max върху нивата на тестостерона. Нарасналото ниво на тестостерон несъмнено води до повишаване на спортните резултати.
 
Прием:
30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва да намалява.Тук на помощ идва Трибулус Макс.Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml. (1 капачка) в период не по-голям от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка около 2 до 3 седмици.
40+ След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3 ml. (1 капачка).През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3 ml. на 12 часа.
50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус Макс (Бабини Зъби) започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта.Има антибактериално и диуретично действие.Добре е приемът през целия период от (3 месец) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml, с почивка до 2 седмици
 
Съдържание:
100% натурален екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби)
 
Опаковка:
100 ml
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.