Cvetita Herbal Сибирски Женшен Макс - 100 ml.

Марка: Cvetita Herbal
Стара цена:
39.00 лв.
Цена:35.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерСибирският Женшен се използва вече повече от 2000г. Изключително приложение намира в китайската медицина, като средство за справяне с различни болести и неразположения. Той спомага цялостно за предпазване и подсилване на организма и затова е много ефективен при настинки и грип.Този незаменим корен е един от най-мощните познати адаптогени в растителен вид. Именно качествата му на адаптоген, подпомагат организма да се справя със стресови ситуации от почти всякакъв характер:
 
- При смяна на сезоните.
- При продължително умствено натоварване.
- При дълги и изтощителни тренировки.
- При професионални спортисти, за по-бързо възстановяване след състезания.
- По-добро възстановяване след дълги боледувания.
- При продължителни диети.
 
В забързаното ни ежедневие се сблъскваме с различни стресови ситуации, които са не само неизбежни, но и се приемат като част от един нормално протичащ ден.С времето обаче, хроничният стрес постепенно натрупва в организма ни постоянна умора, отслабва имунната система и затруднява метаболитните процеси в организма.Тъй като трудно бихме могли да променим ежедневието си, за да избегнем стреса, затова лесно можем, да положим минимални усилия за подобряване на качеството ни на живот. С използването на сибирски Женшен можем да подобрим физическата си активност, тъй като той подобрява транспортирането на кислород до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване.
 
Сибирският Женшен се използва доста успешно и като детоксикатор за прочистване на организма от токсини. Нормализира кръвната захар.Укрепва храносмилателната система (една от причните, поради която може да се пие преди хранене). Женшенът повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия.Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта.
 
Как да приемаме Сибирски Женшен Макс:
Просто, за да подобрим своето ежедневие: по 3мл. (една капачка) на ден, сутрин или на обяд, преди или след храна.
 
За да си подсилим имунната система: два пъти на ден по 2 капачки (3мл.), сутрин и в ранния след обяд.След период от един месец е добре да се направи почивка от около 2 седмици.
 
Ако тренираме усилено и искаме да подобрим състоянието на организма си по естествен начин: Два пъти на ден по 3мл.(една капачка), сутрин и преди тренировка.След най-много 6 седмици е добре да се направи кратка почивка.
 
Други любопитни факти за Женшен:
Получава гръцкото име „Panax“ което красноречиво означава „Лекува всичко“.
Марко Поло също пише за това лечебно чудо. Когато делегация на краля на Сиам посетила Луи XIV, му поднесли подарък корен от женшен. От този момент нататък женшенът бил широко използван от богатите европейци при изтощение и слабост.
 

Съдържание:

Сухо вещество в 1ml. – 150mg.(15%).
 
 
Състав:
Вoдно-етанолов екстракт от корен Сибирски Жен-Шен (Eleutherococcus senticosus).
 

Начин на прием:

До 2 пъти на ден по една капачка (3ml.) сутрин и преди тренировка .

*Да не се приема от бременни и кърмачки.
*Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
*Да се съхранява на места недостъпни от малки деца.
*Продуктът не е лекарствено средство а хранителна добавка.

 

Опаковка:

100 ml.

 

Количество в 1 доза:

3 ml
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.