Cvetita Herbal SIBERIAN GINSENG MAX /Сибирски ЖЕН ШЕН/100 ml

Марка: Cvetita Herbal
Цена:35.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSIBERIAN GINSENG MAX има ценни качества на адаптоген, които подпомагат организма да се справя със стресови ситуации от почти всякакъв характер:
 
-При смяна на сезоните.
-При продължително умствено натоварване.
-При дълги и изтощителни тренировки.
-При професионални спортисти, за по-бързо възстановяване след състезания.
-По-добро възстановяване след дълги боледувания.
-При продължителни диети.
 
Сибирският Жен Шен се използва вече повече от 2000г. Изключително приложение намира в китайската медицина, като средствто за справяне с различни болести и неразположения. Той спомага цялостно за предпазване и подсилване на организма и затова е много ефективен при настинки и грип.Този незаменим корен е един от най-мощните познати адаптогени в растителен вид. Именно качествата му на адаптоген, подпомагат организма да се справя със стресови ситуации от почти всякакъв характер:
 
В забързаното ни ежедневие се сблъскваме с различни стресови ситуации, които са не само неизбежни, но и се приемат като част от един нормално протичащ ден.С времето обаче, хроничният стрес постепенно натрупва в организма ни постоянна умора, отслабва имунната система и затруднява метаболитните процеси в организма.Тъй като трудно бихме могли да променим ежедневието си, за да избегнем стреса, затова лесно можем, да положим минимални усилия за подобряване на качеството ни на живот. С използването на сибирски жен-шен можем да подобрим физическата си активност, тъй като той подобрява транспортирането на кислород до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване.
Сибирският жен-шен се използва доста успешно и като детоксикатор за прочистване на организма от токсини. Нормализира кръвната захар.Укрепва храносмилателната система (една от причните, поради която може да се пие преди хранене). Жен-шенът повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия.Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта.
 
Как да приемаме Женшен Макс:
Просто, за да подобрим своето ежедневие: по 3мл. (една капачка) на ден, сутрин или на обяд, преди или след храна.
За да си подсилим имунната система: два пъти на ден по 2 капачки (3мл.), сутрин и в ранния след обяд.След период от един месец е добре да се направи почивка от около 2 седмици.
Ако тренираме усилено и искаме да подобрим състоянието на организма си по естествен начин: Два пъти на ден по 3мл.(една капачка), сутрин и преди тренировка.След най-много 6 седмици е добре да се направи кратка почивка.
 
Други любопитни факти за Жен-шен:
Получава гръцкото име „Panax“ което красноречиво означава „Лекува всичко“.
Марко Поло също пише за това лечебно чудо. Когато делегация на краля на Сиам посетила Луи XIV, му поднесли подарък корен от жен-шен. От този момент нататък жен-шенът бил широко използван от богатите европейци при изтощение и слабост
 

Съдържание в 1 доза:

Сухо вещество в 1ml. – 150mg.(15%)

 

Състав:

Вoдно-етанолов екстракт от корен Сибирски Жен-Шен (Eleutherococcus senticosus)

 

Начин на прием:

2 пъти на ден по 3ml. (една капачка), сутрин и преди тренировка

 

Опаковка:

100 мл.

 

Количество в 1 доза:

3 мл
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.