Cvetita Herbal Red X Burn 400mg 80caps

Марка: Cvetita Herbal
Цена:40.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер300мг екстракт от Citrus Aurantium (6% синефрин 18мг) + 100мг Екстракт от зелен чай в една капсула . Синефринът е високо ефективна субстанция, използвана за редукция на теглото. Стимулира термогенезата (продукция на топлина) в организма, което повишава разхода на енергия през деня. Този термогенен ефект продължава, както по време на тренировка, така и по време на почивка.
 
ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА: термогенно изгаряне на мазнините - „превръщане на мазнините в топлинна енергия“. Подпомага редукцията на теглото. Повишава разхода на енергия през целия ден. Стимулира организма. Намалява мастните натрупвания. 
 
 
Съдържание в 1 капсула (400мг)
 
Citrus Aurantium 300mg (синефрин 6% 18мг)
Green Tea Extract 100mg ( зелен чай сух екстракт)
 
Състав:
Малтодекстрин
Citrus Aurantium Extract (8% Synephrine)
Green Tea Extract 100mg
Capsule (Gelatin, Titanium Dioxide Coloring)
 
Начин на прием:
Приемайте дневната доза от 1 капсула 30-60 минути преди физическо натоварване. Може да се комбинира с продукти на базата на L-Карнитин или кофеин. Използвайте максимум една капсула дневно. Да не се употребява преди сън.
 
 
Опаковка:
60 капсули
 
 
Количество в 1 доза:
1 капсула
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.