Cvetita Herbal Phase 5 - 100 ml.

Марка: Cvetita Herbal
Цена:24.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер- При нарушен сън
- Нервни неразположения
- Неравномерно (високо) кръвно налягане
- Трудности при концентрация
- Физическа и умствена натовареност
- Нарушен хранителен режим
 
Както балансирания хранителен режим, така и качествения сън е абсолютно задължително условие за по-добро здраве. Сънят позволява на организма  да “зареди  батериите” и да е готов да посрещне следващия уморителен ден. Когато имате неспокойна нощ, то на сутринта чувствате тялото си натежало и трудно успявате да се съсредоточите при изпълнение на планираните задачи. За да избегнете неприятните последици от непълноценния сън, можете да се доверите на природната сила на билките.
 
Ползата от билковия екстракт от мента, глог и валериан, е многократно доказан през годините. Уникалната комбинация на трите растения помага на тялото да си отпочине по-добре, да пребори стреса и да намали напрежението след уморителен ден.
 

Съдържание:

вижте етикета
Активни вещества: Мента, глог, валериан (15%).
 

Начин на прием:

 Приемайте от 3 мл (една капачка) вечер преди сън. Можете да разредите дозата с часа вода или сок.
 
Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

 

Опаковка:

100 ml

 

Количество в 1 доза:

3 ml.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.