Cvetita Herbal Immune Support VIT C + ECHINACEA + ZINC

Марка: Cvetita Herbal
Стара цена:
83.00 лв.
Цена:69.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер                                                Immune Support VIT C + ECHINACEA + ZINC

 CVETITA HERBAL  Zinc 15mg 80caps


CVETITA HERBAL  Zinc 15mg 80caps  e минерална хранителна добавка под формата на компактни капсули, която стимулира синтеза на протеини в организма, осигурява здравословен хормонален баланс и има силен антиоксидантен ефект.
 
- Насърчава синтеза на протеини
- Подобрява хормоналния баланс
- Мощен антиоксидант
- Стимулира имунната система
- Увеличава енергията
- Подпомага половата система
- Укрепва здравето на простатата
- Подобрява мозъчната дейност
 -Подпомага здравето на кожата
 
CVETITA HERBAL  Zinc 15mg 80caps  съдържа ценния минерал цинк, който има ключова роля за правилното изпълнение на много от жизнените функции в човешкия организъм, включително синтеза на протеини и мускулните процеси. Цинк контролира хормоналния баланс, повишава производството на инсулин в организма и подобрява качеството на кръвта. Също така, този минерал стимулира имунната система, има силно антиоксидантно действие и повишава енергията по време на високоинтензивни трениоровки.
CVETITA HERBAL  Zinc 15mg 80caps  съдейства за развитието на половите органи, подобрява репродуктивните функции и има благоприятно действие върху простатата. Безценният минерал цинк подпомага мозъчната дейност, оказва подкрепа при лечението на умствени смущения и има важна роля за синтеза на ДНК. Цинк редуцира нивото на вредния холестерол в организма, ускорява зарастването на въртрешни рани и укрепва здравето на кожата и ноктите.

 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Zinc  Citrate   15 mg  100%
 

 

Други съставки:

Gelatin, Magnesium stearate

 

Начин на прием:

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене.

 

Опаковка:

80 капсули/ 80 дози 

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
===============================================================================
ВИТАМИН Ц 600мг/80капс

- Антиоксидант
- Подсилва имунната система
- Насърчава производството на колаген
- Грижи се за ставите
- Поддържа косата, ноктите и кожата в добро здраве
 
VITAMIN C нa CVETITA HERBAL e пpoдyĸт c виcoĸo cъдъpжaниe нa вит. C зa пoддъpжaнeтo нa дoбpa имyннa cиcтeмa и дoбpo възcтaнoвявaнe пpи гpипни зaбoлявaния и бoлeдyвaния.
 
VITAMIN C   пpeдлaгa лecнoycвoимa фopмa нa вит.C. Toй нe ce cинтeзиpa или нaтpyпвa oт opгaнизмa и зaтoвa e нyжнo дa ce нaбaвя чecтo. Toй e мoщeн имyнocтимyлaнт, ĸoйтo нacъpчaвa peдицa мeтaбoлитни peдици в тялoтo и пoддъpжa пpaвилнoтo фyнĸциoниpaнe нa нepвнaтa cиcтeмa.
 
Bит. C e вaжeн ĸoмпoнeнт oт peжимa нa aĸтивнo тpeниpaщия чoвeĸ. Toй eнepгизиpa и cтимyлиpa opгaнизмa пo вpeмe нa тpeниpoвĸи. Cъщeвpeмeннo c тoвa пoлaгa дoбpи гpижи зa пpaвилнoтo фyнĸциoниpaнe нa мycĸyлитe.  Дpyги cвoйcтвa вĸлючвaт пpoизвoдcтвoтo нa ĸoлaгeн зa здpaви ĸocти и xpyщяли, ĸaĸтo и дoбpoтo ycвoявaнe нa жeлязo oт opгaнизмa.
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Аскорбинова киселина (витамин С) – 600 mg
 

Начин на прием:

Достатъчен е приема на една капсула дневно с чаша вода.

 

Опаковка:

80 капсули

 

Количество в 1 доза:

1 капсула
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

=================================================================================
 

Ехинацея - 400 mg
60 капсули 

 

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

Какво представлява ехинацеята?
Ехинацеята е древно тревисто растение, виреещо в прериите на влажни почви. За родина на ехинацеята се смята Северна Америка. Позната е с древната и съвременната си употреба в медицината, градинарството и пчеларството. Родът на тази невероятна билка включва 22 вида, като в медицината обикновено се използва пурпурната ехинацея  (Echinacea purpurea). Тя е изключително ценено средство в медицината, поради антибактериалното, антивирусното и антигъбичното си действие.
Състав на ехинацеята:
В цветовете и корените на ехинацея се съдържа голямо количество етерични масла.  Глюкозида ехинакозид намиращ се в корените й представлява полизахарид от семейството на хетерогликаните, той е основният й антимикробен и антивирусен компонент. Ехинакозидите са особено комплекси от глюкоза и кофеинова киселина. Те повлияват стимулиращо и активиращо като неутрализират възпалението и подобряват цялостно функциите на клетките. Ехинацеята е богата и на други биологично активни компоненти - мастни киселини, полифеноли, терпеноиди, танини (с противовъзпалително действие), аминокиселини, ензими. Освен изброените, в състава на ехинацеята има високо съдържание на минерали - калций, калий, сяра, желязо, хром, манган, кобалт, цинк, селен.  
Основни предимства на ехинацеята за организма:
Силен имуностимулиращ ефект Антибактериално, антимикробно и антигъбично действие Спомага за повишаването на имунитета и скъсяването периода на боледуване Подпомага понижаването на риска от дихателни инфекции Спомага за предпазване от вируси и настинки Мощно противодейства срещу гъбички и херпеси Подпомага излекуването на кожни заболявания Неутрализира действието на токсините в организма
За подсилване на имунната система
Спадането на имунитета и постъпването на бактерии са основният двигател за развитието на вируси и инфекции. Ехинацеята дава положителни показания при борба с различни болестотворни агенти чрез  противовирусното и имуностимулиращото си действие. Съставът й е изключително реактивен към възпалителните процеси на организма. Действа като естествен имуностимулатор като подпомага положителния имунен отговор на организмаТова е така поради способността на ехинацеята да активира имунните функции чрез засилено производство на стволови клетки в костния мозък и лимфната тъкан.
Противодейства бактериални и вирусни инфекции, чрез активиране производството на интерферон 
Интерферонът от своя страна клетъчно потиска развитието на вируса  и по този начин има голям принос в имунната защита на организма. Всъщност интерферонът осъществява взаимодействие с вирусните клетки. Посредством прикрепяне към заразените с вирус клетки, стимулира тяхното разграждане, както и блокира способността им да се разпространяват. Следователно при стопиране на размножителната вирусна способност, инфекциозният процес спира или намалява своето продължение. Натуралната и способност не просто задейства излекуването, а и стимулира защитните сили на организма. 
Ехинацея в борба срещу гъбичките и херпесите
Ехинацеята е доказана със своето антивирусно, противовъзпалително и антигъбично действие, което подпомага в редица отношения функциите на организма. Ехинацеята повишава имунните сили и да спомага гъбичното излекуване. За разлика от редица антибиотични препарати, ехинацеята се отличава по ценните си съставки, които са в пъти по- щадящи организма. Това неминуемо спестява естествените сили, необходими за справяне с инфекциите и защитава организма.
Херпесите са голям раздел, част от вирусните инфекции и се разграничават в два основни вида- орални и генитални. Появата им е свързана с остра симптоматика като обриви, сърбеж, неприятна миризма, парене, зачервяване и сухота. Характерно за херпесите е, че деформират избраното място и обикновено рецидивират. Ехинацеята е отлично средство за профилактика и съкращаване времетраенето на обикновената (устна) херпес вирусна инфекция.  
Ехинацея срещу заболявания на женската полова система
Възпалителните процеси в женските полови органи се характеризират с агресивност, прогресивност и повторяемост. Обичайна практика при проява на подобни заболявания е прилагане на антибиотично лечение, но често то води до рецидивиране на инфекциозния процес. Повторяемостта на такива инфекции обикновено се лекува по-продължително и протича по-тежко. Възпаления като вулвит, вагинит, бартолинит, ендометрит, трихомоноза и други подобни инфекции обикновено се причиняват от постъпила бактерия. В зависимост от множество фактори тези възпалителни процеси могат да бъдат остри или с хроничен характер. В повечето случаи протичат без изразена симптоматика и това ги прави изключително опасни, тъй има голяма възможност да не бъдат своевременно изяснени, което допълнително усложнява излекуването. Eхинацеята се отличава сред множество от натурални и лекарствени средства. Свойствата й дават добри резултати при възпалителни процеси протичащи в женските полови органи. Ехинацеята притежава качества, чрез които осигурява имуностимулиращ, антивирусен и противогъбичен ефект. Екстрактът  от ехинацея съдейства тези и редица други функции на организма, подобрявайки тяхната работа. Инфекциите на женската полова система са силно обвързани с положителния имунен отговор. Доказано е още, че ехинацеята има способност да повишава имунните сили и да спомага гъбичното излекуване. 
Прием на Ехинацея
Хранителна информация
 
 
Единична доза: 1 капсула
Количество: 60 капсули
Опаковка за: 60 дни
Активно вещество в единична доза от 1 капсула - 400 mg
В единична доза - 1 капсула:
Пурпурна ехинацея екстракт - 400 mg
В дневна доза* - 1 капсула:
Пурпурна ехинацея екстракт - 400 mg
 
Действие: Благоприятства имунната система. 
Състав: Пурпурна ехинацея (Echinacea purpurea) екстракт, желатинова капсула.
*Препоръчителен дневен прием: 1 капсула на ден с храна. 
Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема в продължение на 20 дни. След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
 
* Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
* Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
* Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
* Да не се приема от хора с високо кръвно налягане и бременни жени.
* Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.
 
ВНИМАНИЕ:  Ако изпитвате някакъв вид дискомфорт, докато приемате този продукт, моля, спрете да го приемате незабавно.
Съхранение:  На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, до 25°С. Съхранявайте на място, недостъпно от малки деца.