BSN TRUE MASS STACK

Марка: BSN
Стара цена:
188.00 лв.
Цена:79.00 лв.
бр:
 КУПИИзбери си вкус
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерBSN TRUE MASS  STACK
Включва :
1бр  BSN True Mass 2620гр
1бр BSN Creatine DNA 300гр
1бр  BSN  Wrist Strap BSN (комплект)
BSN True Mass - формула за натрупване на мускулна маса

* Специално формулиран гейнър, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали атлети желаещи да качат мускулна маса;
* Мултифункицонален бленд от нутриенти, бързоусвоими и бавноусвоими протеинови източници;
* Комплекс от „добри” въглехидрати
* Обогатен на BCAA, Глутамин AKG, глутаминови пептиди, средноверижни триглицериди MCT, фибри и активни ензими за усвояване на съставките;
* Без аспартам;
* Страхотен засищащ вкус
* Идеален за прием след тренировка или след интензивно физическо натоварване;
* Перфектен за атлети с бърз метаболизъм или за такива с високи калорийни нужди;
* Няколко различни по усвояемост протеинови източници, изграждащи пълен аминокиселинен профил;
* Идеален за хора със слабо телосложение и спортуващи активно атлети за покачване и стягане на мускулатурата;

BSN разработва този уникален продукт за атлети, които търсят качествен източник калории и хранителни вещества, необходими за изграждането на мускулатурата, особено в моменти, когато това е изключително трудно: при бърз метаболизъм, при интензивни спортни активности или всеки специфичен спорт, който ежедневно изисква изразходване на значителна енергия (плуване, футбол, тенис, волейбол). True-Mass e специално формулиран продукт, който съдържа комбинация от бързо и бавно усвоими протеини. Бързоусвоимите протеини (суроватъчен концентрат, суроватъчен изолат и суроватъчен хидролизат) попълват незабавно следтренировъчните нужди на тялото от аминокиселини, докато бавноусвоимите протеини (казеин и яйчен) подхранват тялото с аминокиселини в продължение на няколко часа след първоначалния прием.

Специалния въглехидратен бленд доставя необходимото гориво за клетките, за да могат те да работят на пълни обороти, без да се налага да се изчерпват запасите в клетките и да се предизвикват катаболни (разграждащи) процеси в тях в следствие на евентуално изчерпване на енергийните запаси. Въглехидратите в True-Mass стимулират производството на инсулин и регулират неговите нива така, че той да бъде максимално ефективен за усвояването на протеините подпомогне покачването на мускулната тъкан.

True-Mass е подкрепен със средноверижни триглицериди MCT – „добри” мастни киселини, които се усвояват мигновено и са източник на голяма енергия, която се изразява в непреодолимо желание да удвоите своите постижения, независимо какъв спорт практикувате.
 
True-Mass е обогатен допълнително с BCAA и глутаминови пептиди, които подобряват възстановяването и са градивните структури на нарастващата мускулна маса.

От съществено значение за цялостния ефект на True-Mass е и добавения бленд от биоактивни ензими, които правят усвояването на съставките в продукта максимално.

True-Mass е продукт, който е подходящ както за начинаещи, но същевременно отговаря и на високите изисквания на всички активни атлети, да постигнат физиката която им е необходима, за да могат да бъдат в максимална форма

 

Съдържание в 1 доза (145 гр.):

Калории: 626
Мазнини: 15.5g
от тях наситени: 5g
от тях транс мазнини: 0g
Въглехидрати: 75 g
фибри: 5g
Захари 13.5g
Протеин 46g

Холестерол: 110mg
Натрий: 260mg
Калий: 410mg

Vitamin A: 5000iu
Vitamin C: 60mg
Calcium: 250mg
Iron: 18mg
Vitamin D: 400iu
Vitamin E: 30iu
Thiamine: 1.5mg
Riboflavin: 1.7mg
Niacin: 20mg
Vitamin B6: 2mg
Folic Acid: 400mcg
Vitamin B12: 6mcg
Biotin: 300mcg
Panothenic Acid: 10mg
Iodine: 150mcg
Zinc: 15mg
Copper: 2mg

 

Състав:

Sustained release ultra premium protein matrix comprised (ultrafiltered whey protein concenrate rich in alpha-lactalbumin, microfiltered whey protein isolate rich in whey isolate peptide fractions, calcium caseinate, micellar alpha and beta caseins and glutamine peptides and glutamine AKG, l-leucine, l-isoleucine, and l-valine), maltodextrin, dutch processed cocoa powder, richmix sunflower powder, litesse II polydextrose, natural and artificial flavors, nutrisperse mct powder consisting of (medium chain tryglycerides), Vitamin and Mineral Blend, cellulose gum, xantham gum, gaur gum, gum acadia, acesulfame potassium sucralose, lecithin (soy), aminogen and paptain. Allergen warning: manufactured on equipment that processes products containing milk, egg, soybean, shellfish, fish oil, tree nuts and peanut flavor.

 

Начин на прием:

Смесете 3 мерителни лъжици (145 гр.) с 400 - 500 мл вода, мляко или друга напитка. Приемайте 2 - 4 дози дневно. Подходящо време за прием са сутрин след ставане от сън, 30 - 60 мин преди тренировка, веднага след тренировка и между храненията.

 

Опаковка:

2,6 кг

 

Количество в 1 доза:

145 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.


===============================================================================
 

Creatine DNA  на американската марка BSN е висококачествена хранителна добавка, съдържаща 100% микронизиран креатин монохидрат, един от основните суплементи, когато целта е покачване на мускулната маса и силата.
 
 *   Изгражда чиста мускулна маса;
 *   Повишава силата и експлозивната мощ;
 *  Увеличава обема на мускулните клетки;
 *   Ускорява възстановяването
 *   Попълва изразходваните липси на креатин в мускулите
 *   Повишава енергията
 *   Микронизиран
 
Креатин монохидрата в Creatine DNA  е една от най-изследваните и ефективни форми на креатина. При нея увеличването на силата и обема на мускулите е най-осезаемо и бързо в сравнение с останалите форми.
 
В човешкото тяло енергията се осигурява от Аденозин Трифосфата (АТФ). По-време на физическо натоварване запасите му се изчерпват изключително бързо – за няколко секунди. При силовите и скоростните движения, се включва най-бързата енергийна система, която да ресинтезира АТФ - креатин фосфатната. Приемайки Creatine DNA  Вие ще повишите запасите на креатин в мускулите, което ще доведе до повишаване на силата, силовата издръжливост и бързината.
 
Наскоро се доказа, че приема на креатин повишава усвояването на глюкозата от мускулните клетки по начин, в който не участва инсулина. Предполага се, че това се дължи на повишен синтез на глюкозо-транспортния протеин GLUT4 в мускулите, стимулиран от приема на креатин. Други вероятни фактори са повишената продукция на IGF-1 и нарастването на мускулните клетки, вследствие на което те абсорбират повече глюкоза.
 

Съдържание в 1 доза (5.15 гр):

Micronized Creatine Monohydrate 5 гр
 
Други съставки:
 
Няма
 

Начин на прием:

Приемайте по 2 дози дневно, за предпочитане преди и след тренировка. Разтворяйте дозите във вода. За по-добро усвояване можете да разтваряте дозите във въглехидратна напитка като например плодов сок

 

Опаковка:

300 гр /60 дози/

 

Количество в 1 доза:

5 гр
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

===============================================================================

Wrist Strap BSN пpeдcтaвлявa нaĸитниĸ c вeлĸpo зaтвapянe и възмoжнocт зa пpиcтягaнe. Teзи нaĸитници мoгaт дa бъдaт oт пoлзa, ĸoгaтo ce yceщa няĸaĸъв диcĸoмфopт в oблacттa нa ĸитĸaтa или пpocтo тpeниpaщият тъpcи пoвeчe cтaбилнocт пpи изпълнeниeтo нa няĸoи yпpaжнeния.  Имaт и дyнaпpeн в oблacттa нa ĸитĸaтa, зa дa нямa oжyлвaния.
 
- Унивepcaлeн paзмep
- Beлĸpo зaтвapянe
- C дyнaпpeн в oблacттa нa ĸитĸaтa