BPI SPORTS BEST PROTEIN 2240gr/70servings

Марка: BPI Sports
Цена:145.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерЗа да поддържате мускулите си в режим на растеж и развитие, трябва редовно да снабдявате тялото си с висококачествен протеин. Но ако нямате представа коя протеинова добавка ще отговаря на вашите изисквания, можете да се доверите на BPI Sports Best Protein!

Best Protein съдържа протеинова смес, която се състои от суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин хидролизат.

BPI Best Protein доставя 24 грама суроватъчен протеин във всяка доза и съдържа само 3 грама въглехидрати, което ви гарантира, че изграждате чиста мускулна маса и не трупате мазнини. Best Protein е отличен избор за тези, които търсят ароматен протеинов шейк, който има отличен вкус, текстура и кремообразност!

 
- 24 грама висококачествен протеин 
- Мукулен растеж
- Релефна фигура 
- Енергия по време на тренировка 
 
Протеинът играе изключително важна роля в организма – той изгражда мускулната тъкан, спомага за провеждане на нервните импулси и за поддържане на кръвното налягане, нивото на кръвната захар и обмяната на веществата. Като хранителна добавка, той ускорява изграждането на мускулна маса и повишава скоростта на възстановителните процеси след тренировка. Все по-труден става изборът на протеин сред толкова много и толкова различни продукти. Jay Cutler предлага нещо наистина различно. Total Protein от елитната серия на шампиона осигурява оптималното количество протеин с моментален ефект. 
 
BPI Best Proteinсъдържа смес от “бързи”  сурочватъчни протеини концетрат изолат и хидролизат .Суроватъчният протеин  има мускулно изграждащи качества. Синергичната смес гарантира продължителна доставка и действие на аминокиселините в мускулите, като същевременно осигурява най-добро усвояване след изпълнение на тренировка с тежести. За още по-добро усвояване и стимулиране на протеиновия синтеза е добавен и яйчен албумин. BPI Best Protein  съдържа още въглехидрати, фибри и патентована комбинация от ензими, които подпомагат храносмилането и оптимално усвояване на протеина. 
 

Съдържание в 1 доза ( 32 гр):

Calories 130
Calories from Fat 15
Total Fat 1.5 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 40 mg
Sodium 160 mg
Total Carbohydrate 3 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 1 g
Protein 24 g
Vitamin A  
Vitamin C  
Calcium  
Iron
 

Други съставки:

  • Protein blend (milk protein isolate, whey protein concentrate, whey protein isolate, whey protein hydrolysate), cocoa processed with alkali, natural and artificial flavor, salt, xanthan gum, soy or sunflower lecithin, sucralose, and lactase.
  • Contain(s): Milk and Soy.
  • Manufactured in a facility that also processes Egg, Tree Nuts, and Wheat.

Начин на прием:

Разтворете 1 супена лъжица в 200-250 мл студена вода и приемайте от 2-4 пъти дневно. 

 

Опаковка:

2240 гр./70 дози 

 

Количество в 1 доза:

32 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.