BODY BLISS FLOVE LILAC 100% NATURAL BIO ORGANICS TANNING OIL 120ml

Марка: BODY BLISS
Цена:32.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерFLOVE  ORGANICS LILAC  е Био Олио за слънце с аромат на червен портолак и какао. Нашето ново олио за слънце,обогатено с олио от бадем,олио от маслини и семена от малина,ще ви помогне да постигнете по-бързо така желаният шоколадов теб и да го запазите за по-дълго време! Като,също така ще хидратитра кожата ви.Подходящо е за ежедневна употреба. Направено е от 100% БИО масла/олиа.
 
Благодарим на всички вас който ни се доверихте, чакаме с нетърпение да чуем вашето мнение, не се колебайте ако имате въпроси веднага да се свържете с нас, за нас ще е удоволствие да ви помогнем, а също така и да чуем вашият коментар . Вашето признание е нашият стимул за работа, за това очаквайте скоро още нови продукти, направени от 100% натурални съставки, защото вие го залужавате.

Начин на употреба :

Нанесете равномерно върху кожата, 15 минути преди излагане на слънце.
Нанесете отново при необходимост.


Внимание :
Олиото не съдържа слънцезащитен UV филтър. При излагане на пряка слънчева светлина е препоръчително да се използва в комбинация със слънцезащитен продукт. Продуктът не е автобронзант. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето.