BIOTECH USA Black Test / 90 Caps

Марка: BioTech
Цена:56.00 лв.
бр:
 КУПИ
 • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
 • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер              			
✓ 9 активни съставки
✓ 3 растителни екстракта
✓ Екстракт от семена от сминдух
✓ Екстракт от плодове от бял трън
✓ Екстракт от броколи
✓ NO предшественик с L-аргинин
✓ Бета-аланин, допринасящ за производството на карнозин
✓ ZMB комплекс
✓ Без стимуланти
✓ Фокусиране върху тестостерона
Освен растителните екстракти, важна комбинация от активни съставки в Black Test е ZMB комплекс, състоящ се от специфично съотношение на цинк, магнезий и витамин В6. Формулата е уникална и поради съдържанието на ниацин, L-аргинин и бета-аланин. Сложният състав на Black Test също съдържа някои активни съставки на растителна основа, популярни сред спортно ориентираните потребители, като сминдух, бял трън и броколи, считани от културистите за зеленчуци „non plus ultra“. Броколите и неговите кълнове съдържат големи количества от така наречените глюкозинолати. По време на метаболизма на нашето тяло те могат да се превърнат в биологично активни съединения като сулфорафан (SFN), индол-3-карбинол (I3C) и 3,3'-дииндолилметан (DIM) и др. Как, кога, за кого ✓ За мъже, за ежедневна употреба. ✓ Също и за спорт, ориентиран към изпълнението. ✓ Също така и с разнообразна диета. ✓ Тези, които искат добавка за ежедневна употреба. Съдържание на Biotech USA Black Test в една доза ( 3капсули)
Екстракт от семена от сминдух 975mg
Екстракт от плодове от бял трън 225мг
Екстракт от броколи 233mg
Бета-аланин 900 mg
L-аргинин 682 mg
ZMB комплекс 132mg
- магнезий 75 mg
- цинк 5mg
- витамин В6 1.5mg
Ниацин 7.5 mg
Други съставки в Biotech USA Black Test:
Екстракт от семена от сминдух 24.3%, бета-аланин, L-аргинин хидрохлорид, капсулна обвивка [желатин, пречистена вода, цветове (титанов диоксид, железни оксиди и хидроксиди)], екстракт от броколи (екстракт от броколи, малтодекстрин), екстракт от плодове от бял трън 5.6% средства против слепване (магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид), магнезиев оксид, никотинова киселина, цинков оксид, пиридоксин хидрохлорид. Произведено в завод, който произвежда мляко, яйца, глутен, соя, ракообразни, серен диоксид и ядки, съдържащи храни.
Начин на прием:  Препоръчителна употреба за Biotech USA Black Test: 1 доза след храна
Опаковка:
90 капсули Количество в 1 доза:
3 капсули
ВНИМАНИЕ: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.