BIOTECH USA 100% L-Glutamine 500g/100serv

Марка: BioTech
Цена:50.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерАминокиселината  Л- Глутамин е най - често срещаната в мускулната тъкан аминокиселина в свободна форма. Както и другите аминокиселини,Л- глутаминът играе жизнено важна роля в протеиновият метаболизъм и мускулното възстановяване. Л- глутаминът се усвоява не само от мускулната тъкан, а също така в големи количества от имунната и от храносмилателната системи. Когато глутаминът е в недостатъчно количество, мускулната тъкан е първата, която го жертва. По този начин мускулната тъкан се разгражда, което води до по - малко сила и много неблагоприятна за мускулния растеж среда.

 

Съдържание в 1 доза (5 гр.):

Глутамин 5000 mg

 

Начин на прием:

Приемайте 1 - 4 дози (5 - 20 гр.) дневно. Подходящо време за прием е преди и след тренировка, вечер преди сън и сутрин след ставане от сън.

 

Опаковка:

500 гр./100 дози

 

Количество в 1 доза:

5 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.