BioTech Creatine pHX 210 caps

Марка: BioTech
Цена:35.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерCreatine pH - X представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Доказано е, че при pH над 12(киселинно състояние), трансформирането в креатинин е напълно избегнато. Правени са клинични изследвания, според които при разтварянето му във вода и прибавянето му към среда, наподобяваща стомашната с pH=3(основно състояние), се наблюдава повишаване на pH до 9(киселинно състояние), съответно креатинът остава стабилен за период от време, достатъчен за абсорбция.

Creatine pH - X е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система. В следствие от това дозите, необходими за спортистите са значително занижени в сравнение с монохидрата. С Creatine pH - X се избягва натрупването на вода в организма, което го прави подходящ за дамите, както и за спортисти, състезавщи се в спортове, разделени на категории. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на зареждане, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупването на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

 

Съдържание в 1 доза (2 капсули):

Креатин PH-X 1,5 g

 

Начин на прием:

Приемайте 2 капсули 30 - 40 мин. преди тренировка и още 2 капсули след тренировка.
В нетренировъчните дни приемайте 2 капсули през деня между храненията или сутрин преди закуска.

 

Опаковка:

210 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.