Biogenix L-Carnitine Monster 120 Caps

Марка: Biogenix
Цена:57.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерBiogenix L-Carnitine Monster 120 Caps® успешно подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.
 
 
Biogenix L-Carnitine Monster 120 Caps® е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус
Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. Biogenix L-Carnitine Monster 120 Caps® също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите Biogenix L-Carnitine Monster 120 Caps®к ъм своя суплементарен план и диета, заради допълните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия.
 


Съдържание в 1 доза

Хранителна информация
                                       1 капсула 2 капсули
L-карнитин-L-тартарат   1500 mg 3000 mg
   от които L-карнитин    1000 mg 2000 mg

Състав:

90,4% L-карнитин-L-тартарат, пълнител - микрокристална целулоза; противослепващо средство - магнезиеви соли на мастни киселини; капсула (желатин, цветове: Е 171, Е 110 *, Е 124 *)

Начин на прием: 

1-2 капсули ,1 - 2 пъти дневно. В тренировъчни дни приемайте 30 минути преди тренировка.

 

Опаковка:

120капс/120 дози 

Количество в 1 доза:

2 капсули

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.