Biogenix HMB 1000 MONSTER CAPS 120caps

Марка: Biogenix
Цена:34.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер
МОНСТЪР ДОЗА В 1 КАПСУЛА 1000 mg !!! 

Тежките физически упражнения водят до катаболизъм, т.е. разпадане на мускулните протеини. Тялото, опитвайки се да противодейства на тази ситуация, спира катаболизма и засилва анаболизма, т.е. възстановяването на протеините. Тялото се опитва да възстанови белтъците заедно с техния резерв, така че в случай на тяхното повторно разпадане, отрицателните ефекти от този процес ще бъдат по-малки. Поради това протеините се увеличават с редовно повтарящо се упражнение и по този начин обучението стимулира растежа на мускулната маса.  
Спирането на катаболизма и стимулирането на анаболизма се осъществява чрез съединенията, създадени в процеса на дезинтегриране на протеин. -хидрокси-ß-метилбутират, т.е. HMB, е един от продуктите за дезинтегриране на протеин, които са от ключово значение за развитието на мускулната маса. 

HMB спира активността на катаболните ензими в мускулните клетки чрез много ефективен метаболитен процес, т.е. метилиране. В същото време се трансформира в групата съединения с висока биологична активност, наречена стероиди. Стероидите уплътняват клетъчните бариери, които предпазват от достъп до протеиновите мускули от катаболните ензими. В същото време те засягат генетичния механизъм на мускулната клетка, стимулираща анаболизма, т.е. стимулиране на производството на нови протеини.  
С подкрепата на гореспоменатия метод на метилиране, HMB също подкрепя креатиновия синтез - вещество, необходимо за производството на протеини.  

Продуктите от дезинтеграцията на протеиновите упражнения, включително HMB, се обработват от тялото в полезна енергия. По този начин те изтласкват глюкозата - основните енергийни съединения на тялото от метаболитните трансформации. Глюкозните трансформации обаче генерират не само полезна енергия, т.е. готови за незабавна употреба, но и генерират енергия за съхранение - резервна мазнина. Глюкозата се трансформира в съединение, наречено глицерил-3-фосфат, което изгражда резервните мастни частици, съхранявани под кожата, за да съхранява енергията. Синтезът на мазнини или неговото натрупване не може да се осъществи без участието на продуктите за превръщане на глюкозата. HMB, като изтласква глюкозата от метаболитния процес, спира производството на мазнини и намалява ресурсите си.  
Дейността на HMB е много ценна за растежа на масата и скулптурата на тялото; за съжаление, обаче, той се увеличава само заедно с интензивния протеинов катаболизъм пропорционално на степента на тяхната загуба на маса. Това е логично, тъй като HMB е продукт за разпадане на протеини. Природата обаче може да бъде измамена .... Благодарение на постиженията на медицинската химия вече не трябва да чакаме нашето тяло да произвежда само по себе си достатъчно количество HMB в резултат на дезинтегриране на протеин. Можем да допълним диетата с добавка на готов HMB в доза от чудовище в капсулата HMB 1000 Monster Caps и по този начин да потиснем катаболизма, да стимулираме анаболизма и да спираме производството на мазнини, т.е. да развием "сухата" мускулна маса, да намалим мастната тъкан и да скулптираме тяло.

HMB 1000 Monster Caps ® означава HMB с най-високо качество и чистота. 

HMB 1000 MONSTER CAPS® е предназначен за професионални спортисти, стремящи се към бързо нарастване на мускулната сила и маса и скулптура на мускулите.

Съдържание в 1 доза

Хранителна стойност
                                                                               2 капсули 4 капсули
калциев | 3-хидрокси-р-метилбутират (CaHMB) 2000 mg 4000 mg
калциев | 3-хидрокси-р-метилбутират (HMB)    1600 mg 3200 mg

Състав:

β-хидрокси-р-метилбутират, микрокристална целулоза - пълнител, магнезиев стеарат - агент за протичане, обвивка на желатинова капсула.

Начин на прием:

1 доза (2 капсули) два пъти дневно - преди и след тренировка и непосредствено след събуждане и преди сън в дни без тренировки.

Опаковка:

120капс/60дози

Количество в 1 доза:

2 капсули

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.