Biogenix GLUTAMINE Powder 250gr

Марка: Biogenix
Цена:26.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 26.00
Biogenix Glutamine Powder е висококачествена добавка, предназначена за най-взискателните атлети. L-глутаминът се препоръчва за всички физически активни хора, защото има положителен ефект върху защитата на мускулната тъкан. Той осигурява положителен азотен баланс - необходим за появата на анаболни процеси. 
 
L-глутаминът е най-богатата аминокиселина в кръвта и осигурява 30-35% от производството на азотен оксид в кръвта. L-глутамин или част от аминокиселините (условно незаменими). Тоест, тя може да бъде произведена в организма, но в резултат на някакво физиологично търсене за него значително се увеличава и е необходимо да се доставя отвън, тъй като тялото го използва в големи количества

Съдържание в 1 доза На порция (2,5 g) 

Енергия 38 kJ / 9 kcal 
Мазнини, 0 g 
от които наситени 0 g 
 
Въглехидрати 0 g 
от които захари 0 g 
 
протеин 0 g
Сол 0 g 
Витамин В6 0,44 mg
L-глутамин 2,5 g

Начин на прием:

Приемайте 2 дози 5гр сутрин , преди и след тренировка. 
В почивен ден приемайте 2 дози 5гр сутрин и вечер.

Опаковка:

250гр / 100 дози 

Количество в 1 доза:

2.5гр

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.