Biogenix GLUCETYL MONSTER 120 CAPS

Марка: Biogenix
Цена:32.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 49.99 лв цена на доставка 6.00 лв.
  • * Точки : 32.00

L-глутаминът е аминокиселина с умерен анаболен ефект, който обаче има много силен антикатаболичен ефект. Неговата добавка улеснява развитието на мускулна сила и маса. Свободният L-глутамин от храната или добавката достига до мускулната тъкан само в малка степен, защото по-рано се разпада на по-прости въглеродни съединения. Допълнението с традиционната форма на L-глутамин е придружено от въпроса за достъпа на тази аминокиселина до мускулната тъкан. Това води до ситуация, при която постигането на желания анаболен и антикатаболичен ефект изисква консумирането на много по-големи дози обикновен глутамин. Тази аминокиселина също така относително бавно преодолява биологичните бариери и в резултат на това достига мускула по-късно, като голяма част от него се улавя по пътя от други тъкани, които го използват, за да задоволят собствените си нужди или да го разградят на по-прости въглеродни съединения. Проникването на L-глутамин през биологични мембрани се увеличава в резултат на свързването с оцетна киселина - ацетилиране. При физиологични условия само малка част от L-глутамин се подлага на процеса на превръщане в по-активната форма - ацетил глутамин. Ацетилирането значително увеличава и ускорява проникването му в мускулната тъкан. Вместо да чакате ацетилирането от малката част от консумирания L-глутамин, по-добре е да отидете направо за най-активната му форма - N-ацетил-L-глутамин,

Непосредствено след събуждането и непосредствено след тренировката, са двата най-важни периода през деня, в който трябва да се приложи тази добавка. Трябва да се гарантира, че L-глутамин достига мускулната тъкан по това време по най-бързия начин и в най-високото възможно количество. BX GLUCETYL представлява отличен източник. 
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-НИСКИТЕ ДОБАВКИ ЗА ГЛУТАМИН в ацетилирана версия - Bx GLUCETYL - 100% N-ацетил-1-глутамин.
BX GLUCETYL допълва диетата с N-ацетил-L-глутамин (NAG) - обединена форма на глутамин с много висока бионаличност и ясно подобрена кинетика - осигурявайки бързо насищане на тялото с глутамин и дългосрочно поддържане на повишеното му ниво тялото. Той спира протеиновия катаболизъм много по-ефективно и за по-дълго време, поддържа анаболните процеси и поддържа положителен азотен баланс по-дълъг от традиционните глутаминови добавки.

Съдържание в 1 доза

Хранителна стойност
2 капсули 3 капсули 4 капсули 6 капсули
N-ацетил-L-глутамин 2400 mg 3600 mg 4800 mg 7200 mg

Състав:

N-ацетил L-глутамин - ацетил L-глутамин, микрокристална целулоза - пълнител, магнезиев стеарат - течливо средство, обвивка на желатинова капсула, оцветители: E171, E110, E124.

Начин на прием:

2 капсули 2-3 пъти дневно, взети с много вода - преди закуска, след тренировка и преди сън. 

Опаковка:

120капс/60 дози 

Количество в 1 доза:

2капсули

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.