Biogenix FLEX 400gr

Марка: Biogenix
Цена:57.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 57.00
Flex-Genix - за по-голяма здравина на вашите стави! 
 
Flex-Genix  е абсолютен хит на пазара! 
 
Съставът на съставките, подкрепян от научните изследвания,  ще отговори на очакванията на най-взискателните клиенти. 
 
Пълна формула, която влияе върху процесите на регенерация на вашите стави - на конкурентна цена. 
    
Стандартизираните активни съставки - уникалната комбинация от активни вещества и  превъзходният вкус  гарантират удовлетворението на всеки, използващ Flex-Genix. 
 
Съвременната формула съдържа  хидролизиран колаген тип I, метилсулфонилметан (MSM), глюкозамин, хондроитин, куркума и екстракт от джинджифил и хиалуронова киселина.
 
Съставът на  Flex-Genix  се допълва от минерали като  калций, магнезий, мед и манган, което спомага за правилното развитие на съединителните тъкани, както и   витамините D и K (K2) и витамин С,  които спомагат за правилното производство от колагена, за да се гарантира правилното функциониране на хрущялите. 
 
Метилсулфонилметан (MSM),  който е органична сяра, показва невероятни профилактични и терапевтични свойства. Недостигът на MSM може да доведе до възпаление и болка, което може да бъде предотвратено с помощта на  Flex-Genix!  МСМ помага за производството на колаген, който е компонент на хрущяла и съединителната тъкан. Той също така помага значително да облекчи болката, макар и не веднага, и увеличава енергията.
 
Манганът улеснява развитието на съединителните тъкани и предпазва клетките от окислителния стрес, докато медта участва в синтеза на, например, колаген, който влияе върху регенерацията на ставите и еластин, което забавя процесите на стареене на кожата. Подходящите дози  мед и манган, произхождащи от  хелат Albion,  които се съдържат в Flex-Genix,  подобряват тяхната абсорбируемост. 
 
Екстрактите от куркума и джинджитата  имат противовъзпалителни ефекти. Те намаляват процесите на възпаление на ставите и повлияват дегенеративната ставна болест и нейните ревматични разновидности. Редовното допълване с екстракти от куркума и джинджифила  има положителен ефект върху намаляването на болката в ставите.
 
Хиалуроновата киселина  естествено присъства в тялото, действайки като вещество, защитаващо ставите. Това е основният компонент на синовиалната течност и нейното отсъствие причинява сухота в хрущялите. Благодарение на способността за свързване на водата, тя поддържа правилното ниво на овлажняване в структурите на съединенията, като осигурява правилното смазване на работните фуги. Има амортизиращи свойства за хрущяли и мембрани, предотвратявайки тяхното абразия. 
Въпреки това, с възрастта, производството на хиалуронова киселина в организма намалява, така че допълването му е важно. Flex-Genix , благодарение на съдържанието на  висококачествена хиалуронова киселина,  помага да се възстанови функционалността на синовиалната течност, да се осигури мобилността на ставите, да се подхранва и предпазва от тях и облекчава болката. 
 
Витамин D улеснява правилното усвояване на калций и фосфор и поддържането на здрави кости и зъби. 
 
Подходящата поддръжка на ставите  ви позволява да се насладите на фитнес и да поддържате физическа активност за по-дълъг период от време.  Също така улеснява по-бързото възстановяване след наранявания и възстановяване на фитнес. Препоръчва се  за лица, които са физически активни и изтощени поради физически усилия. 
 
Flex-Genix означава висококачествени съставки.  Нашите продукти подлежат на  задълбочени тестове на всеки етап от тяхното производство,  от суровините и производството до оценката на качеството на крайния продукт. 
 
Всяка партида Flex-Genix трябва да отговаря на строгите стандарти, в съответствие с действащите действащи микробиологични и физикохимични наредби 
 
Изберете качество за вашето здраве 
 
Flex-Genix е отличен избор!
 
Съдържание в 1 доза
 
Хранителна информация   
За 1 порция 
(9,2 g прах)  
Колаген тип I хидролизат 4000 mg
Метилсулфонилметан (MSM) 1000 mg
Глюкозамин сулфат 2KCl, 
от който глюкозамин 500 mg 
295 mg
калций 400 mg (50% *)
магнезий 188 mg (50% *)
Витамин Ц 120 mg (150% *)
Екстракт от джинджифил (Zingiber officinale Roscoe)? 100 mg
Хондроитин сулфат 75 mg
Екстракт от куркума (Curcuma longa L.), 
от които куркуиноиди (95%) 20 mg 
19 mg
Хиалуронова киселина 10 mg
Манган (аминокиселинен хелат Albion®) 1 mg (50% *)
Мед (аминокиселинен хелат Albion®) 0,5 mg (50% *)
Витамин К 18,8 ug (25% *)
Витамин D 10 ug (200% *)
Състав:
 
43,5% хидролизат колаген тип I, 15% калциеви соли на ортофосфорната киселина, 10,9% метилсулфонилметан (MSM), регулатори на киселинността - лимонена киселинаНачин на прием:

1 порция дневно между храненията. Добавете 1 порция (9,2 g прах = 1,5 лъжичка) в 150 ml вода. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. 

Опаковка:

400гр/43дози 

Количество в 1 доза:

9.2гр

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.