Biogenix DAA-genix pro cut 60 tabl

Марка: Biogenix
Цена:32.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 32.00
DAA-genix ™ pro cut - хранителна добавка в таблетки, състав на синергично действащи биоактивни компоненти, които подпомагат функционирането на човешкото тяло. Добавката  е предназначена за възрастни, които провеждат развлекателни, любителски и професионални тренировки, за да формират своя капацитет за обучение и ефективност и да поддържат качествена мускулна маса. Цинкът допринася за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта. Научните изследвания доказват, че цинкът е инхибитор на пролактина. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната активност.
 
Съдържание в 1 доза
 
Хранителна информация 1 таблетка 3 таблетки
D-аспарагинова киселина 1600 mg       4800 mg
Вит. E 150 mg (1250% *) 450 mg (3750% *)
Вит. B6 12,5 mg (893% *) 37,5 mg (2679% *)
Цинк (като цинков аминокиселинен хелат на Albion®) 10 mg (100% *) 30 mg (300% *)

Състав:
 
75,1% D-аспарагинова киселина, DL-алфа-токоферилацетат - вит. Е, обемно вещество - изомалт; успокояващо средство - хидроксипропил метил целулоза; цинков бисглицинат, пиридоксин хидрохлорид - вит. B6, остъкляващ агент - полиетилен гликол; противослепващо средство - магнезиеви соли на мастни киселини.
 
Начин на прием:
1 таблетка 3 пъти на ден по време на хранене с голямо количество вода. 
 
Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна и балансирана диета. Предлага се разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. 
 
Опаковка:
 
60таб/60 дози 
 
Количество в 1 доза:
 
1таблетка
 
ВНИМАНИЕ:
 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.