Biogenix BCAAgenix reload 700 g

Марка: Biogenix
Очаквайте скоро!
  • * Безплатна доставка за поръчка над 20.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 82.00

Biogenix BCAAgenix load™ - изключително бърза формула за възстановяване с BCAA

Активните съставки на BCAAgenix LOAD ™ ускорявdj адаптирането на спортистите към  тренировките, чрез подобряване на азотния баланс на тялото - те подобряват възстановяването ( анаболизъм ) на мускулните протеини , като в същото време намаляват техния катаболизъм .

 

Аминокиселините с разклонена верига, които се използват в този продукт са в количество от 5 грама в доза и  отлична пропорция 2:1:1 . За да се увеличи анти-катаболитния ефект на препарата , всяка доза е допълнително обогатен с 500 мг   фармацевтичен таурин и  2,75 грама   L - глутамин . Витамин В6 в количество от 150 % от препоръчаната дневна доза консумация , подобрява превръщането на тези съставки , осигуряващи и анаболен ефект .

 

Оптималната степен на микронизиране на активни съставки на BCAAgenix LOAD ™ позволяват бързо абсорбиране на тези ценни активни вещества от храносмилателната система в кръвта . Този процес е допълнително стимулиран с добавянето  на уникална иновативна формула AstraGin ™, от женшен екстракти ( Panax notoginseng ) и астрагал ( Astragalus membrenaceus ) . Производителят на този ефективен смес от натурални растителни екстракти твърди, че неговите активни съставки увеличават усвояването на аминокиселини , витамини и глюкоза с 62 , 50 и 57% съответно . Те подобряват чувствителността на клетките към инсулин с 38 %, което увеличава ефективността на усвояването на захар от кръв от 19% и подобрява ефективността на АТР поколение от 18% . Всички тези фактори допринасят за факта, че възстановяването на гликогена в рамките на 24 часа след интензивни тренировки е 60 % по-добро .

 

С цел да се гарантира необходимото снабдяване на кръвната глюкоза по време на периода след интензна тренировка , съставът на BCAAgenix LOAD ™ е допълнено обогатен с оптималното количество декстроза, която чрез използване на различен механизъм на действие, има благоприятен ефект върху нивото и дейността на инсулин в кръвта . Благодарение на съставките, използвани в BCAAgenix LOAD ™ , аминокиселините от храносмилателната система са по-ефективно абсорбира в мускулните клетки , които са в състояние на катаболизъм .

BCAAgenix LOAD ™ е формула, предназначена за физически активни хора , професионални спортисти и хора, упражняващи спорта за развлечение, като спомагат за по-доброто възстановяване и мускулно изграждащите процеси без увеличение на мазнините . BCAAgenix LOAD ™ е отлична добавка и за атлети от скорстно - издръжливите спортове, като допринася за пълноценното възстановяване.

 

Съдържание в 1 доза (20 гр.):

Калории 36,4 ккал / 152,1 кДж 
Протеин 0 грама 
Въглехидрати 9 грама 
  - от които захари 9грам 
Мазнини <0,1 гр 
  - от които наситени мастни киселини 0 грама 
Фибри 0 гр 
Натрийв 0 гр 
Аминокиселини с разклонена верига BCAA  5гр 
L-левцин 2,5 грама 
L-валин 1,25 грама 
L-изолевцин 1,25 грама 
L-глутамин 2,75 грама 
Таурин 500mg 
Vit В6 2 mg (143% **) 
AstraGin ™ 1,5 мг

 

Състав:

45% декстроза, 25% BCAA аминокиселини (L-левцин, L-валин, L-изолевцин, L-левцин етил естер HCl, L-изолевцин етил естер HCl), 13,7% L-глутамин, регулатори на киселинността - лимонена киселина , ябълчна киселина, натриев цитрат, аромати, сгъстител - акациева смола; 2,5% таурин, подсладители - ацесулфам К, сукралоза, 0012% вит. В6 (пиридоксин хидрохлорид), AstraGin ™ (екстракти се сливат - Panax notoginseng и Astragalus membranaceus); цветове: рибофлавин (за лимон, круша вкус), бета-каротин (за аромат на портокал), кармин (аромат на грейпфрут). Внимание: Бременни или кърмещи жени не трябва да използват този продукт.

 

Начин на прием:

Смесете 1 доза (20 гр. - 1.5 мер. л.) с 200 мл вода и разбъркайта.

Приемайте 1 -2 дози веднага след тренировка. 

Допълнително може да се приема 1 доза преди тренировка или преди храна.

 

Опаковка:

700 гр. / 35 дози

 

Количество в 1 доза:

20 гр.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.