Biogenix AAKG Monster 120 Caps

Марка: Biogenix
Цена:43.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерiogenix Monster CAPS® AAKG

Една чудовищна доза аргинин! 

"Чудовище", въпреки че това означава ужасно, в този случай абсолютно не трябва да се страхувате от този термин. Тъй като само в Biogenix Monster CAPS® AAKG ще намерите толкова много аргинин, че стимулацията преди тренировка ще скочи до ново, по-високо "ниво".

До 1250 mg AAKG в 1  капсула !

Повече аргинин , по-интензивно производство на азотен оксид (NO), което  влияе върху транспортирането на хранителни вещества до мускулната тъкан благодарение на разширяването на лумена на кръвоносните съдове. В допълнение, действието на аргинин може да има благоприятен ефект върху предотвратяването на някои сърдечно-съдови заболявания, като повишено кръвно  налягане или инфаркт на миокарда.

Аргининът също е субстрат при образуването на полиамини, които са незаменим елемент в синтеза на протеини в мускулната тъкан.

 

Качествена капсула, която е устойчива  и в същото време бързо се разтваря в стомаха.

Бързото разтваряне гарантира бързото подаване на повече кръв към мускулите и с него повече кислород и хранителни вещества.

Всяка доза Biogenix Monster CAPS® е  създадена при фармацевтични условия !

Съдържание в 1 доза


1 капсула

  • L-аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) - 1250 mg

Състав:

88% от алфа-кетоглутарат на L-аргинин  (AAKG),  противослепващи агент - магнезиеви соли на мастни киселини; капсула (съставки на черупката - желатин, багрила: E171, E110 * .E124 *). 

Начин на прием:

  • При физическо натоварване, 3 капсули дневно - 1 капсула преди и след тренировка и преди лягане;
  • за хора, които търсят да поддържат сексуалното представяне 1-2 капсули веднъж за около 30 минути. преди очаквания сексуален контакт.

Опаковка:

120 капсули/120 дози 

Количество в 1 доза:

1 капсула

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.