BAD ASS BAD ASS / BCAA 8:1:1 [400 грама, 60 Дози]

Марка: BAD ASS NUTRITION
Цена:57.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерБЕД АСС BCAA 8:1:1 400 гр. ОВКУСЕН
 
Bad Ass BCAA 8:1:1 съдържа аминокиселини с разклонена верига в съотношение 8 (Левцин) : 1 (Изолевцин) : 1 (Валин), които спомагат за ускорено възстановяване на тялото по време на тренировка и след нея. Както може да се види, Левцинът, като най-важната от 3-те аминокиселини, е в значително по-голямо количество. Множество проведени изследвания показват, че най-ефикасното съотношение на BCAA е именно - 8:1:1. Именно поради тази причина Bad Ass BCAA е най-добрият избор за активно спортуващи хора, целящи постигане на оптимални резултати за възможно най-кратко време. 
 
Продуктът се предлага в няколко различни вкуса - боровинка, екзотични плодове, малинова лимонада и мултифрут.
 
Характеристики:
 
1 доза съдържа 5000 мг BCAA и цели 4000 мг Левцин в оптимално съотношение 8:1:1;
Ускорява покачването на мускулна маса;
Оптимизира възстановяването след тренировка;
В няколко различни вкуса;
С незабавно разтваряне, дори и в студена вода.

Левцинът е от кетогенната група аминокиселини с ключово значение. Представлява естествена част от протеиновите продукти: риба, яйца, месо или растителни храни. Тази аминокиселина е сред най-значимите за организма, най-вече при спортисти. Съчетанието й с въглехидрати влияе както върху анаболните хормони, както и на инсулиновата секреция. Левцинът може да подпомогне окисляването на мастните клетки и да подобри качеството на мускулите. Смята се за универсална аминокиселина за спортисти от всички дисциплини. Приемът на Левцин след тренировка е силно препоръчителен, тъй като без нужните нива от аминокиселината, синтезът на протеини в мускулите и възстановяването им не би било така добро.
 
Валинът представлява есенциална аминокиселина със стимулиращ ефект. Важен е за метаболизма на мускулите, регенерирането на тъканите и поддържането на естествен азотен баланс в тялото. Естествени хранителни източници на Валин са месото, млечните продукти, фъстъците, гъбите и белтъчините от соя. Аминокиселината може да бъде източник на енергия със съхраняващо глюкозата действие, благодарение на което стимулира и подобрява работата на мозъка. Възпрепятства интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урина от бъбреците. Предотвратява загубата на мускулна маса при диабет и предпазва от амонячна интоксикация.
 
Изолевцинът е също есенциална аминокиселина. Необходим е за формирането на хемоглобин и за балансиране нивата на кръвната захар и енергията. Метаболизира се в мускулната тъкан и е една от 3-те аминокиселини с разклонени вериги - така важни за спортуващите хора, тъй като повишават издръжливостта и енергията и подпомагат регенерирането и възстановяването на мускулите. Хранителни източници на Изолевцин са кашуто, бадемите, нахутът, пилешкото и други видове месо, яйцата, рибата, повечето семена, черният дроб, лещата, ръжта и белтъчините от соя.
Допълнителният прием на Изолевцин увеличава издръжливостта и действа положително при възстановяване от травми и операции. Аминокиселината участва в производството на хемоглобин и за регулирането на кръвната захар, затова е много важна при профилактика на диабет и анемия.
 
Състав: Разтворими BCAA (L-левцин, L-изолевцин, L-валин), регулатор на киселинността (лимонена киселина), овкусител, ароматизатори, концентрат от червено цвекло, подсладители (сукралоза, ацесулфам К), оцветители [(E150c), (Е141), (Е132), (Е104)*, (Е160а)]. 
 
Хранителна информация
 
Количество за: 6,6 g/ 13,2 g
L-изолевцин 500 mg/ 1000 mg
L-левцин 4000 mg/ 8000 mg
L-валин 500 mg /1000 mg
 
Начин на употреба: Две лъжици прах (~ 6,6 гр.) се прибавят към 300 мл вода. Приема се 1 доза веднага след събуждане, а втората - по време на тренировка или непосредствено след нея.
 
Важно!
Не използвайте продукта, ако сте алергични към някоя от съставките му.
 
Може да съдържа ядки, бадеми, фъстъци, мляко и сусам.
 
Не се препоръчва за употреба при бременност и кърмене.
 
Да се спазва препоръчваната дневна доза.
 
Хранителните добавки не мога да заместят разнообразната диета.
 
Съхранение: В сухи и хладни места, без пряка слънчева светлина, далече от деца.
 
Опаковка: 400 гр.
 
Производител: BAD ASS Nutrition