Релани хора, реални резултати - Петко Янев, финансист.

Релани хора, реални резултати - Петко Янев, финансист.

Казвам се Петко Янев и се занимавам повече от 20 години с Бойни Изкуства, йога и фитнес.
По професия съм финансист.


Тренирам Бразилско Джу Джицу по системата на Gracieuniversity от 3 години като се насочих към това бойно изкуство и в частност неговите корени. Виждам голям пазар и интерес към Бразилското Джу Джицу в сферата му Back To Basics /Завръщане към основите/, която става в последно време все по популярна в САЩ, а и навсякъде другаде.

Мнозина от нас знаят, че модерното Бразилско Джу Джицу е без удари и почива на спортни състезания, които са чиста борба или граплинг. Много от нас обаче се възхищаваме на старите черни колани от това бойно изкуство, които са тренирали без правила и са участвали на турнири като Вале Тудо /Всичко е разрешено/, Прайд /Япония/, Беър Некълс Файт /Бой със голи ръце/ и много други. Такива черни колани се намират и сега, но рядко, и преподават пълното Бразилско Джу Джицу и това течение започва да се възвръща навсякъде по света. Винаги съм обичал да тренирам без правила и тренировката ми да включва граплинг и удари, стойка и земя.


 В момента съм Лилав Колан от Любомир Геджев и Комбативс колан в Gracieuniversity.
 Подготвям се за изпити в това бойно изкуство, както и уча много сериозно за инструктор, понеже тези курсове изискват не само тренировка но и много знания по философия , психология, личностно развитие на човек и работа с деца.


 Тренирам и фитнес за да поддържам тялото си като мой инструктор е Кирил Танев Kiril Tanev Fitness и се храня с продукти от KrasiviTela.com .  Доверил съм се на тях, понеже са професионалисти в работата си и правят невероятни неща за поддържане и възстановяване на тялото. Продуктите са страхотни с изключително качество

СС 

  

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

НОВИНИ

Новини

Релани хора, реални резултати - Петко Янев, финансист.

Релани хора, реални резултати - Петко Янев, финансист.

Казвам се Петко Янев и се занимавам повече от 20 години с Бойни Изкуства, йога и фитнес. По професия съм финансист. Тренирам Бразилско Джу Джицу по систем Казвам се Петко Янев и се занимавам повече от 20 години с Бойни Изкуства, йога и фитнес. По професия съм финансист. Тренирам Бразилско Джу Джицу по систем 2021-08-26T10:10:11+02:00 Релани хора, реални резултати - Петко Янев, финансист.

<p>Казвам се <strong>Петко Янев</strong> и се занимавам повече от 20 години с Бойни Изкуства, йога и фитнес.<br /> По професия съм финансист.</p> <p><br /> Тренирам <strong>Бразилско Джу Джицу</strong> по системата на <strong>Gracieuniversity</strong> от 3 години като се насочих към това бойно изкуство и в частност неговите корени. Виждам голям пазар и интерес към <strong>Бразилското Джу Джицу</strong> в сферата му Back To Basics /Завръщане към основите/, която става в последно време все по популярна в САЩ, а и навсякъде другаде.</p> <p>Мнозина от нас знаят, че модерното Бразилско Джу Джицу е без удари и почива на спортни състезания, които са чиста борба или граплинг. Много от нас обаче се възхищаваме на старите черни колани от това бойно изкуство, които са тренирали без правила и са участвали на турнири като Вале Тудо /Всичко е разрешено/, Прайд /Япония/, Беър Некълс Файт /Бой със голи ръце/ и много други. Такива черни колани се намират и сега, но рядко, и преподават пълното <strong>Бразилско Джу Джицу</strong> и това течение започва да се възвръща навсякъде по света. Винаги съм обичал да тренирам без правила и тренировката ми да включва граплинг и удари, стойка и земя.</p> <p><br /> &nbsp;В момента съм Лилав Колан от <strong>Любомир Геджев</strong> и Комбативс колан в<strong> Gracieuniversity.</strong><br /> &nbsp;Подготвям се за изпити в това бойно изкуство, както и уча много сериозно за инструктор, понеже тези курсове изискват не само тренировка но и много знания по философия , психология, личностно развитие на човек и работа с деца.</p> <p><br /> &nbsp;Тренирам и фитнес за да поддържам тялото си като мой инструктор е <strong>Кирил Танев</strong>&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/KirilTanev.fitness.instruktor?__cft__%5b0%5d=AZUx9LBPUHKdZr8oU6ulvMjYSY8dcNLvtiV47JdnsSr-cXYm0DA-W3h25r6N14_gNsgUnJsTSfnDRBB8mIdRE5e-AJhqr3AWTBoTli_6DxLt4jLocOpA5dea9Rf18r0cmGrpql-b4KJRc18pV4XiQlEe&amp;__tn__=-%5dK*F"><strong>Kiril Tanev Fitness</strong></a>&nbsp;и се храня с продукти от&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/Krasivitelaonlinestore/?__cft__%5b0%5d=AZUx9LBPUHKdZr8oU6ulvMjYSY8dcNLvtiV47JdnsSr-cXYm0DA-W3h25r6N14_gNsgUnJsTSfnDRBB8mIdRE5e-AJhqr3AWTBoTli_6DxLt4jLocOpA5dea9Rf18r0cmGrpql-b4KJRc18pV4XiQlEe&amp;__tn__=kK*F"><strong>KrasiviTela.com</strong></a>&nbsp;.&nbsp;&nbsp;Доверил съм се на тях, понеже са професионалисти в работата си и правят невероятни неща за поддържане и възстановяване на тялото. Продуктите са страхотни с изключително качество</p> <p>СС&nbsp;</p> <p><b>&nbsp;</b>&nbsp;</p>

, , , , , ,
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да получавате най-актуалните новини и промоции!

Сравнение на продукти