Най-добрия фет бърнър за начинаещи.

Най-добрия фет бърнър за начинаещи.

Един от най-често задаваните въпроси, а и най-правилния е "Кой е най-добрият фет бърнър за начинаещи?". Отговорът на този въпрос не винаги се харесва на тези, които го задават.  Причината? Всеки иска максимално бързи ако може моментални резултати ВЕДНАГА! 

Но за да постигнете добра форма, не означава, че веднага купувате най-мощния, най-хваления, най-скъпия продукт за отслабване  и всичко се случва за дни.

Принципът на добрата форма и най-важно - на нейнато задъжане е последавателността. 

Затова винаги сме съветвали да се започне с по-лек, по-умерен продукт, който да направи "въвеждане". По този начин тялото няма да се стресира, а напротив. Изборът на подходящ фет бърнер за месец 1 е определящ за постигането на най-добра форма и нейното задържане!

Голяма част от фет бърнерите имат акценти - изгарянето на мазнини при всички е цел номер 1, но има продукти, които акцентират върху намаляване на апетита, повишаване на енергията, изхвърляне на излишната вода, потискане желанието за сладко и тнт. Разбира се в повечето случаи искаме ВСИЧКО В 1 продукти, което вече става трудна задача, а не и нужно.

Нашия екип вече 10 години задълбочено анализира добавките и на база знания и опит ще видадем мнение за най-добър фет бърнер за начинаещи.

Както казахме в началото при започването на един режим имаме нужда от 3 неща:

 Забързване на метаболизма / Намаляване на апетита / изхвърляне на водата 

Именно на тази база определихме за най-добър фет бърнер за начинаещи за месец 1 следните продукти:

KT Sport BURN I - Ако трябва да бъда честен това е най-добрият фет бърнър за хора, които сега започват своята диета или програма. Защо е най-добрият? Защото съчетава абсолютно всичко необходимо в един продукт!

  • Забързване на метаболизма
  • Изхвърляне на излишната вода без диуретици, без падане на кръвното, без крампи!
  • Намаляване на апетита и желанието за сладко. Регулиране на кръвната захар, без хипогликемия!
  • Много приятна енеригя и тонус през целия ден без силно превъзбуждане и без краш ефект.
  • Подобрява настроението и поддържа мотивацията.
  • Безапелационно сваляне на мазнините и намаляване на теглото.

Освен всичко това е НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ. Всеки един от горе посочените ефекти се дължи на по една от неговите естествени съставки - зелен чай, гуарана, екстракт от канела, кора от бяла върба, л-карнитин. Точно дозирани, в правилните пропорции. Няма друг подобен продукт за МЕСЕЦ 1. Винаги го препоръчвам за старт!

Inferno - Един не много популярен продукт, но същевременно доста ефективен фет бърнър. Винаги сме твърдяли, че в началото е добре да се започне с по-лек продукт, който да даде СТАРТ! Да задвижи метаболизма, да помогне на тялото да започне да търси телесните мазнини, като източник на енергия. Не е нужно от първия ден да преливаш от енергия, защото от такъв продукт ще имаш нужда в етап 2 и етап 3, когато започне да спада ентусиазма. В началото имаш нужда от изхвърляне на водата, задвижване на метаболизма и спиране на апетита и желанието за сладко и тесто. Е точно тук Inferno върши перфектно своята работя.

 

SFD FAT BURNER - отново една лека и балансирана формула, която е подходяща за първите дни на вашата диета. С този продукт ще имате достатъчно тонус и желание за тренировка, ще се започнете да губите тегло, но няма да ви превъзбужда и изнервя, няма да имате каквито и да е странични ефекти. Продукта плюс това е доста бюджетен и за начинаещи е една от най-добрите алтенративи за фет бърнер. Подходящ е както за мъже, така и за жени.

Колкото и добър да е нашия продукт и резултат в първите месеци, тялото ни се адаптира и е хубаво да продължим с продукти, които да надградят тези от месец 1. Ето и нашите предложения за Именно на тази база определихме за най-добър фет бърнер за начинаещи за месец 2:

KT Sport BURN II - минаваме на "по-големия брат". Както видяхте BURN I  е уникален продукт за МЕСЕЦ 1, винаги ефекта е перфектен, но нашето тяло има способността да се адаптира много бързо към дадени съставки и да намалява своя отговор към тях. Това предизвиква и нуждата от лек "ъпгрейд" и затова има BURN II . При него са запазени абсолютно същите цели, но вече канелата е сменена със сминдух екстракт, който върши същата роля + регулация на естрогените. Гураната е засилена, защото се предполага, че в месец 2 на диетата нуждата от по-сериозна енергия трябва да се покрие по този начин. Има добавен и естествен екстракт от горчив портокал, който прави разликата! Той действа изключително добре на метаболизма и му дава сериозен KICK! да продължи с ефективното изгаряне на телесни мазнини и сваляне на теглото. Напълно подходящ за начинаещи фет бърнър, който ще засили още мотивацията и ще предотврати отказване.

NEED Thermo Fuel - едни от най-ефикасните фет бърнери за начинаещи в етап 2. Той е добър, работещ продукт. Обикновено го препоръчваме за втория или третия месец от диетата, защото е силен и определено се усеща. Несъмнено е един от най-добрите енергитици, които веднага след приемът му ви карат да започнете тренировка, повишава потенето и ефективността от упражненията.

 

 

NEED Thermo Fuel се комбинира страхотно с NEED Diure - това е продукт, който спомага за изхвърлянето на излишната вода, без това да води до обезводняване. Тъй като състава е много балансиран, добавени са минерали, за да се избегне спадането на кръвното налягане, замаяност и отпадналост. Повече твърдост, без отичане на глезените и колената, много прибран корем.

Обикновено една диета или един режим е най-ефективен за ТРИ МЕСЕЦА. Това е времето, в което тялото забързва обмяната на веществата, започва да гори телесни мазнини, балансира инсулиновата чувствителност и хормонална система. Обиковено след 2 месеца диета има вече видими резултати и често хората "неглежират" третия, започват да си позволяват повече от "мръсните" храни, защото виждат, че нещата се получават, виждат, че имат резултати и това ги успокоява. Точно за това, за да не се провали плана ние имаме няколко подходящи продукта. Те правят точно, това което се иска от тях - поддържат мотивацията, намаляват значително желанието за храна и сладко и допринасят за още по-добри резултати в третия и по наша препоръка последен месец от диетата. След това задължително 30-40 дни за задържане на разултатите и отново може да се премине към план с калориен дефицит!

Ето и нашите най-добри фет бърнъри за начинаещи в тяхния трети етап:

EXTREME LABS - T6 FIRE STORM - това си е силен продукт, от който имате нужда в своя трети и последен етап от вашата първа диета. Достатъчно силен, за да ви държи мотивирани и в "правия път", достатъчно ефикасен, за да стимулира отслабването точно тогава, когато мотивацията спада, достатъчно балансиран, за да не ви нарушава комфорта със странични ефекти.  Фет бърнърите за начинаещи трябва да изглеждат точно по този начин - достатъчно силни, но без крайности!

И третото ни предложение за месец 3 също е продукт на EXTREME LABS и тяхната малко по-мощна формула T9 BLACK FURY. Тя е много подобна на T6, но може би една идея по-силна. Често я препоръчваме на мъжете, но си е напълно подходяща и за дамите, които искат наистина да усещат продукта, който приемат. Идеята на T9 е същата - да запази и надгради прогреса, който начинаещите са постигнали в първите два етапа от диетата и да не им позволи да се провялат в третия, а да го направи възможно най-ефективния.

Naughty Boy The Drip - продължаваме отново с един нестандартен продукт.  Един от най-мощните фет бърнъри  с термо ефект! Без забранени съставки, но изключително силен и изключително работещ продукт за намаляване на теглото!   Както казахме в етап 3 вече не сте съвсем начинащи и е време да опитате истинското горене на мазнините! Много хора правят грешка и започват с този продукт от месец 1, като по този начин пропускат възможността да използват целият му потенциал, точно тогава, когато имат нужда от него!

Тогава, когато повечето диети се провалят е нужно да имате продукт, който да ви помогне, за да задършите вашата първа програма, като начинаещи. Затова Naughty Boy The Drip считаме за един от най-добрите фет бърнъри за хора, които тепърва започват своите тренировики и диети, но трябва да го използват в последния етап на програмата, за да имат максимален ефект!

И едно допълнение, всички фет бърнъри могат значително да се "ъпгрейднат" т.е. да се вземе повече от максимумът от тях, когато се вкарат в комбинации.

 

Най-често препоръчвам 2 комбинации, които правят буквално чудеса:

 

ФЕТ БЪНРЕР + КАРДИОБИОТИК

Това е една малко позната схема, но комбинирането на какъвто и да е продукт за отслабване с пробиотик подобрява ефекта над 300%. Причината е, че с добавянето на качествен пробиотик се забързва метаболизмът, усвояването на храната, намалява се тежестта в стомаха и подуването на червата, изхвърля се задържаната вода, няма вече подпухване и изморен вид. Подбора на пробиотик обаче е много важен, аз от години препоръчвам патентования ProViotic® на хората, с които работя. А от близо година на пазара е една уникална комбинация от ProViotic® и висококачествен расвератрол - страхотен антиоксидант! Подпомага възстановяването, профилактика за сърдечното здраве, повишава издръжливостта, а от там и възможността за по-дълги и по-ефикасни тренировки. Съчетанието на КАРДИОБИОТИК + фет бърнър надхвърли очакванията ми 10то кратно!

 

 

Втората отлична комбинация, която действа много ефективно е:

ФЕТ БЪРНЕР + Л-КАРНИТИН 

 

Л-КАРНИТИНА  е аминокиселина, която участва в множество процеси в тялото. Аз няма да се спирам на всеки един по отделно, ще засегна  само този, който в случая е важен за нас. А именно - ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА МАСТНИТЕ КИСЕЛИНИ до мускулите, където да изгорят за енергия! Това е разковничето! Фет бърнерите повишават метаболизма, откъсват мастни киселини, но ако няма достатъчно наличен Л-КАРНИТИН в организма процесът ще е много бавен. Както казах много органи и системи използват Л-КАРНИТИН и това води до неговото бързо изчерпване. Все едно да имате 100 човека, които трябва да се извозват с 25 курса с автомобил по 4ма или да имате 20 коли и да ги извозите на един път. Т.е. Л-КАРНИТИНА играе ролята на автомобил, който транспортира! Затова колкото и добър фет бърнер да имате, ако няма кой да транспортира отделените мастни киселини, ефекта ще е минимален.

 

 

Една част от добрите фет бърнъри за начинаещи имат включен в състава си Л-КАРНИТИН и то в доста добра, работеща доза, като BURN I и BURN II, при тях не е необходимо да приемате допълнително

Л-КАРНИТИН, той е напълно достатъчен и с перфектно швейцарско качество. Но в останалите случаи е добре да си набавите поне 1000 мг на прием от качествен Л-КАРНИТИН.

 

Това бяха нашите предложения за НАЙ-ДОБЪР ФЕТ БЪРНЪР ЗА НАЧИНАЕЩИ.

Вижте и статията и класацията за НАЙ-ДОБЪР ФЕТ БЪРНЕР ЗА ЖЕНИ!

 

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Най-добрия фет бърнър за начинаещи.

Най-добрия фет бърнер за начинаещи.

Един от най-често задаваните въпроси, а и най-правилния е "Кой е най-добрият фет бърнър за начинаещи?". Отговорът на този въпрос не винаги се харесва на те Един от най-често задаваните въпроси, а и най-правилния е "Кой е най-добрият фет бърнър за начинаещи?". Отговорът на този въпрос не винаги се харесва на те 2021-12-19T09:23:49+02:00 Най-добрия фет бърнър за начинаещи.

<p>Един от най-често задаваните въпроси, а и най-правилния е "<strong>Кой е най-добрият фет бърнър за начинаещи</strong>?". Отговорът на този въпрос не винаги се харесва на тези, които го задават.&nbsp; Причината? Всеки иска максимално бързи ако може моментални резултати ВЕДНАГА!&nbsp;</p> <p>Но за да постигнете добра форма, не означава, че веднага купувате най-мощния, най-хваления, най-скъпия продукт за отслабване&nbsp; и всичко се случва за дни.</p> <p>Принципът на добрата форма и най-важно - на нейнато задъжане е последавателността.&nbsp;</p> <p>Затова винаги сме съветвали да се започне с по-лек, по-умерен продукт, който да направи "въвеждане". По този начин тялото няма да се стресира, а напротив. Изборът на подходящ <strong>фет бърнер</strong> за месец 1 е определящ за постигането на най-добра форма и нейното задържане!</p> <p></p> <p>Голяма част от фет бърнерите имат акценти - изгарянето на мазнини при всички е цел номер 1, но има продукти, които акцентират върху <strong>намаляване на апетита</strong>, <strong>повишаване на енергията</strong>, <strong>изхвърляне на излишната вода</strong>, <strong>потискане желанието за сладко</strong> и тнт. Разбира се в повечето случаи искаме ВСИЧКО В 1 продукти, което вече става трудна задача, а не и нужно.</p> <p>Нашия екип вече 10 години задълбочено анализира добавките и на база знания и опит ще видадем мнение за&nbsp;<strong>най-добър фет бърнер за начинаещи.</strong></p> <p><strong></strong>Както казахме в началото при започването на един режим имаме нужда от 3 неща:</p> <p class="text-aligncenter"><strong>&nbsp;Забързване на метаболизма / Намаляване на апетита / изхвърляне на водата&nbsp;</strong></p> <p class="text-alignleft"><span style="text-decoration: underline;">Именно на тази база определихме за <strong>най-добър фет бърнер за начинаещи</strong> за месец 1 следните продукти:</span></p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-1-starter-100-kapsuli" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="size-medium wp-image-17461 alignright" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/IMG_8025-200x300.jpg" alt="" width="200" height="300" /></a></p> <p></p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-1-starter-100-kapsuli" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><span>KT Sport BURN I</span></a></strong> - Ако трябва да бъда честен това е най-добрият фет бърнър за хора, които сега започват своята диета или програма. Защо е най-добрият? Защото съчетава абсолютно всичко необходимо в един продукт!</p> <ul> <li>Забързване на метаболизма</li> <li>Изхвърляне на излишната вода без диуретици, без падане на кръвното, без крампи!</li> <li>Намаляване на апетита и желанието за сладко. Регулиране на кръвната захар, без хипогликемия!</li> <li>Много приятна енеригя и тонус през целия ден без силно превъзбуждане и без краш ефект.</li> <li>Подобрява настроението и поддържа мотивацията.</li> <li>Безапелационно сваляне на мазнините и намаляване на теглото.</li> </ul> <p>Освен всичко това е <strong>НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ</strong>. Всеки един от горе посочените ефекти се дължи на по една от неговите естествени съставки - зелен чай, гуарана, екстракт от канела, кора от бяла върба, л-карнитин. Точно дозирани, в правилните пропорции. <strong>Няма друг подобен продукт за МЕСЕЦ 1.</strong> Винаги го препоръчвам за старт!</p> <p></p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/sparta-nutrition-inferno-60-caps" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="alignleft wp-image-17443" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/fat-burner.jpeg" alt="" width="85" height="187" /></a></strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/sparta-nutrition-inferno-60-caps"><strong>Inferno</strong></a> - Един не много популярен продукт, но същевременно доста ефективен <strong>фет бърнър</strong>. Винаги сме твърдяли, че в началото е добре да се започне с по-лек продукт, който да даде СТАРТ! Да задвижи метаболизма, да помогне на тялото да започне да търси телесните мазнини, като източник на енергия. Не е нужно от първия ден да преливаш от енергия, защото от такъв продукт ще имаш нужда в етап 2 и етап 3, когато започне да спада ентусиазма. В началото имаш нужда от изхвърляне на водата, задвижване на метаболизма и спиране на апетита и желанието за сладко и тесто. Е точно тук <a href="https://www.krasivitela.com/product/sparta-nutrition-inferno-60-caps"><strong>Inferno</strong></a> върши перфектно своята работя.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/admin/blog/article/krasivitela.com/product/sfd-fat-burner-100-caps" target="_blank" rel="noopener"><strong>SFD FAT BURNER</strong></a> - отново една лека и балансирана формула, която е подходяща за<a href="https://www.krasivitela.com/admin/blog/article/krasivitela.com/product/sfd-fat-burner-100-caps" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/sfd-fat-burner.jpeg" width="127" height="127" class="alignright" /></a> първите дни на вашата диета. С този продукт ще имате достатъчно тонус и желание за тренировка, ще се започнете да губите тегло, но няма да ви превъзбужда и изнервя, няма да имате каквито и да е странични ефекти. Продукта плюс това е доста бюджетен и за начинаещи е една от най-добрите алтенративи за фет бърнер. Подходящ е както за мъже, така и за жени.</p> <p></p> <p>Колкото и добър да е нашия продукт и резултат в първите месеци, тялото ни се адаптира и е хубаво да продължим с продукти, които да надградят тези от месец 1. Ето и нашите предложения за&nbsp;<span>Именно на тази база определихме за н<strong>ай-добър фет бърнер за начинаещи</strong> за месец 2:</span></p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-2-strong-1000mg-100caps" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="alignleft size-medium wp-image-17447" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/DSC_4944-200x300.jpg" alt="" width="200" height="300" /></a><a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-2-strong-1000mg-100caps" target="_blank" rel="noopener noreferrer">KT Sport BURN II</a></strong> - минаваме на "по-големия брат". Както видяхте <a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-1-starter-100-kapsuli"><strong>BURN I</strong></a> &nbsp;е уникален продукт за МЕСЕЦ 1, винаги ефекта е перфектен, но нашето тяло има способността да се адаптира много бързо към дадени съставки и да намалява своя отговор към тях. Това предизвиква и нуждата от лек "ъпгрейд" и затова има <a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-2-strong-1000mg-100caps"><strong>BURN II</strong></a> . При него са запазени абсолютно същите цели, но вече канелата е сменена със сминдух екстракт, който върши същата роля + регулация на естрогените. Гураната е засилена, защото се предполага, че в месец 2 на диетата нуждата от по-сериозна енергия трябва да се покрие по този начин. Има добавен и <strong>естествен екстракт от горчив портокал</strong>, който прави разликата! Той действа изключително добре на метаболизма и му дава сериозен <strong>KICK!</strong> да продължи с ефективното изгаряне на телесни мазнини и сваляне на теглото. Напълно подходящ за <strong>начинаещи фет бърнър</strong>, който ще засили още мотивацията и ще предотврати отказване.</p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/need-thermofu3l-90caps30serv">NEED Thermo Fuel</a></strong> - едни от най-ефикасните <strong>фет бърнери за начинаещи&nbsp;</strong>в етап 2. Той е добър, работещ продукт. Обикновено го препоръчваме за втория или третия месец от диетата, защото е силен и определено се усеща. Несъмнено е един от най-добрите енергитици, които веднага след приемът му ви карат да започнете тренировка, повишава потенето и ефективността от упражненията.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/need-thermofu3l-90caps30serv" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter size-medium wp-image-17451" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/fat-burner-za-zheni-300x153.jpg" alt="" width="300" height="153" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/need-thermofu3l-90caps30serv">NEED Thermo Fuel</a></strong> се комбинира страхотно с <a href="https://www.krasivitela.com/product/need-diure6-90caps-30-serv"><strong>NEED Diure</strong> </a>- това е продукт, който спомага за изхвърлянето на излишната вода, без това да води до обезводняване. Тъй като състава е много балансиран, добавени са минерали, за да се избегне спадането на кръвното налягане, замаяност и отпадналост. Повече твърдост, без отичане на глезените и колената, много прибран корем.</p> <p>Обикновено една диета или един режим е най-ефективен за <strong>ТРИ МЕСЕЦА</strong>. Това е времето, в което тялото забързва обмяната на веществата, започва да гори телесни мазнини, балансира инсулиновата чувствителност и хормонална система. Обиковено след 2 месеца диета има вече видими резултати и често хората "неглежират" третия, започват да си позволяват повече от "мръсните" храни, защото виждат, че нещата се получават, виждат, че имат резултати и това ги успокоява. Точно за това, за да не се провали плана ние имаме няколко подходящи продукта. Те правят точно, това което се иска от тях - поддържат мотивацията, намаляват значително желанието за храна и сладко и допринасят за още по-добри резултати в третия и по наша препоръка последен месец от диетата. След това задължително <strong>30-40 дни за задържане на разултатите и отново може да се премине към план с калориен дефицит</strong>!</p> <p></p> <p><span style="text-decoration: underline;">Ето и нашите най-добри фет бърнъри за начинаещи в тяхния трети етап:</span></p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/extreme-labs-t6-firestorm-90-caps" target="_blank" rel="noopener"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/barnar-za-nacinaesi.jpeg" width="151" height="147" class="alignleft" />EXTREME LABS - T6 FIRE STORM</strong> </a>- това си е силен продукт, от който имате нужда в своя трети и последен етап от вашата първа диета. Достатъчно силен, за да ви държи мотивирани и в "правия път", достатъчно ефикасен, за да стимулира отслабването точно тогава, когато мотивацията спада, достатъчно балансиран, за да не ви нарушава комфорта със странични ефекти.&nbsp; <strong>Фет бърнърите за начинаещи</strong> трябва да изглеждат точно по този начин - достатъчно силни, но без крайности!</p> <p>И третото ни предложение за месец 3 също е продукт на <strong>EXTREME LABS</strong> и тяхната малко<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/fet-barnar-za-nacinaesi.jpeg" width="159" height="154" class="alignright" /> по-мощна формула&nbsp;<a href="https://www.krasivitela.com/product/extreme-labs-t9-black-fury-90-caps" target="_blank" rel="noopener"><strong>T9 BLACK FURY</strong></a>. Тя е много подобна на <a href="https://www.krasivitela.com/product/extreme-labs-t6-firestorm-90-caps" target="_blank" rel="noopener"><strong>T6</strong></a>, но може би една идея по-силна. Често я препоръчваме на мъжете, но си е напълно подходяща и за дамите, които искат наистина да усещат продукта, който приемат. Идеята на <strong>T9</strong> е същата - да запази и надгради прогреса, който начинаещите са постигнали в първите два етапа от диетата и да не им позволи да се провялат в третия, а да го направи възможно най-ефективния.</p> <p></p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/naughty-boy-the-drip-75-vaggie-caps" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="size-medium wp-image-17458 alignleft" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/fat-burn-women-300x300.jpg" alt="" width="300" height="300" /></a></p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/naughty-boy-the-drip-75-vaggie-caps"><strong>Naughty Boy The Drip</strong></a> - продължаваме отново с един нестандартен продукт.&nbsp; Един от най-мощните <strong>фет бърнъри </strong>&nbsp;с термо ефект! Без забранени съставки, но изключително силен и изключително работещ продукт за намаляване на теглото!&nbsp;&nbsp;&nbsp;Както казахме в етап 3 вече не сте съвсем начинащи и е време да опитате истинското горене на мазнините! Много хора правят грешка и започват с този продукт от месец 1, като по този начин пропускат възможността да използват целият му потенциал, точно тогава, когато имат нужда от него!</p> <p>Тогава, когато повечето диети се провалят е нужно да имате продукт, който да ви помогне, за да задършите вашата първа програма, като начинаещи. Затова&nbsp;<a href="https://www.krasivitela.com/product/naughty-boy-the-drip-75-vaggie-caps"><strong>Naughty Boy The Drip</strong></a>&nbsp;считаме за един от най-добрите фет бърнъри за хора, които тепърва започват своите тренировики и диети, но трябва да го използват в последния етап на програмата, за да имат максимален ефект!</p> <p>И едно допълнение, всички <strong>фет бърнъри</strong> могат значително да се "ъпгрейднат" т.е. да се вземе повече от максимумът от тях, когато се вкарат в комбинации.</p> <p>&nbsp;</p> <p><u>Най-често препоръчвам 2 комбинации, които правят буквално чудеса:</u></p> <p>&nbsp;</p> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100%"> <h3 class="text-aligncenter"><span><strong>ФЕТ БЪНРЕР + <a href="https://www.krasivitela.com/product/proviotic-cardiobiotic-60-tabs">КАРДИОБИОТИК</a></strong></span></h3> </td> </tr> </tbody> </table> <p>Това е една малко позната схема, но комбинирането на какъвто и да е продукт за отслабване с <strong>пробиотик</strong> подобрява ефекта над <strong>300%.</strong> Причината е, че с добавянето на качествен <strong>пробиотик</strong> се забързва метаболизмът, усвояването на храната, намалява се тежестта в стомаха и подуването на червата, изхвърля се задържаната вода, няма вече подпухване и изморен вид. Подбора на <strong>пробиотик</strong> обаче е много важен, аз от години препоръчвам патентования <strong>ProViotic&reg;&nbsp;</strong>на хората, с които работя. А от близо година на пазара е една уникална комбинация от <strong>ProViotic&reg;&nbsp;</strong>и висококачествен расвератрол - страхотен антиоксидант! Подпомага възстановяването, профилактика за сърдечното здраве, повишава издръжливостта, а от там и възможността за по-дълги и по-ефикасни тренировки. Съчетанието на <a href="https://www.krasivitela.com/product/proviotic-cardiobiotic-60-tabs"><strong>КАРДИОБИОТИК</strong> </a>+ <strong>фет бърнър</strong> надхвърли очакванията ми 10то кратно!</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/proviotic-cardiobiotic-60-tabs" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter wp-image-17465" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/Cardiobiotic-by-Proviotic-AD-300x212.png" alt="" width="367" height="259" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><u>Втората отлична комбинация, която действа много ефективно е:</u></p> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100%"> <h3 class="text-aligncenter"><span><strong><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin">ФЕТ БЪРНЕР + Л-КАРНИТИН&nbsp;</a></strong></span></h3> </td> </tr> </tbody> </table> <h1><strong>&nbsp;</strong></h1> <p><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИНА</strong></a>&nbsp; е аминокиселина, която участва в множество процеси в тялото. Аз няма да се спирам на всеки един по отделно, ще засегна&nbsp; само този, който в случая е важен за нас. А именно - ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА МАСТНИТЕ КИСЕЛИНИ до мускулите, където да изгорят за енергия! Това е разковничето! Фет бърнерите повишават метаболизма, откъсват мастни киселини, но ако няма достатъчно наличен <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИН</strong></a> в организма процесът ще е много бавен. Както казах много органи и системи използват <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-КАРНИТИН</strong></a>&nbsp;и това води до неговото бързо изчерпване. Все едно да имате 100 човека, които трябва да се извозват с 25 курса с автомобил по 4ма или да имате 20 коли и да ги извозите на един път. Т.е. <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИНА</strong></a> играе ролята на автомобил, който транспортира! Затова колкото и добър фет бърнер да имате, ако няма кой да транспортира отделените мастни киселини, ефекта ще е минимален.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter size-medium wp-image-17467" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/DSC_5547-2-300x239.jpg" alt="" width="300" height="239" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Една част от добрите <strong>фет бърнъри за начинаещи</strong> имат включен в състава си <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИН</strong></a> и то в доста добра, работеща доза, като<a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-1-starter-100-kapsuli"><strong> BURN I</strong></a> и <a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-burn-2-strong-1000mg-100caps"><strong>BURN II</strong></a>, при тях не е необходимо да приемате допълнително</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИН</strong></a>, той е напълно достатъчен и с перфектно швейцарско качество. Но в останалите случаи е добре да си набавите поне 1000 мг на прием от качествен <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin"><strong>Л-КАРНИТИН</strong></a>.</p> <p>&nbsp;</p> <table width="100%"> <tbody> <tr> <td width="100%"> <h3><strong></strong>Това бяха нашите предложения за НАЙ-ДОБЪР ФЕТ БЪРНЪР ЗА НАЧИНАЕЩИ.</h3> <h3>Вижте и статията и класацията за НАЙ-ДОБЪР ФЕТ БЪРНЕР ЗА ЖЕНИ!</h3> </td> </tr> </tbody> </table> <p>&nbsp;</p> <h1>&nbsp;</h1> <h1>&nbsp;</h1> <p>&nbsp;</p>

, , , , ,
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да получавате най-актуалните новини и промоции!

Сравнение на продукти