Меню
Меню
Кой е най-добрият л-карнитин?

21.12.2021 08:14:45

Кой е най-добрият л-карнитин?

Започнахме поредица от статии и видеа с най-често задаваните  въпроси относно добавките. Като целта ни е да ви предаме опита и знанията, които с екипа на KrasiviTela натрупахме през годините в тази сфера.

 

Не е тайна, че започнах да се занимавам с добавки професионално преди повече от 10 години. А реално още от ученик имах влечение към тях и когато имах възможност винаги опитвах нещо ново. Още от тогава имах виждане кое работи и кое не, защото теорията, информацията по интернет и "един приятел ми каза" не са най-доброто мерило.

 

Днес ще ви представя един от най-често търсените продукти Л-Карнитин (L-Carnitine) 

Преди да се насочите към него, ако имате съмнения дали работи или не, дали си заслужава парите - изгледайте моето видео. След това може да продължите нататък със статията и предложенията за конкретни продукти:

 

 

Е надявам се, че видеото ви е харесало и няма да се налага да губя време тук, за да обеснявам дали си заслужава или не...

 

Един от най-често задаваните ми въпроси е:

 

Течен Л-Карнитин или Л-Карнитин на капсули или Ацетил Л-Карнитин

Liqud L-Carnitine vs L_carnitine Caps vs Acetyl L-Carnitine

 

И моят отговор винаги е само един - РАБОТЕЩ Л-КАРНИТИН!!!

Защо моят отговор е такъв? Защото няма значение каква формула ще изберете - течна, на капсули, таблетки, гелове, на прах, спрей или напитка. Когато суровината, която е вложена в продукта е КАЧЕСТВЕНА и количеството отговаря на написаното и най-вече на НУЖДИТЕ ви, ефекта ще го има!

 

За съжаление сме свидетели на много манипулации - некачествена суровина, некоректно изписване на количеството, вложено прекалено малко количество, колкото да се напише на етикета и едни големи цифри например 2000 на бутилката и оставаш с впечатление, че има 2000 мг, а то реално има 2, тази цифра 2000 е част от бранда и тнт. Нагледал съм се на какви ли не схеми.

 

Когато трябва да препоръчам Л-Карнитин (L-Carnitine) на мой клиент правим следните неща:

  • Уточняваме дозировката. Обикновено е от 1000 до 3000 мг дневно
  • Уточняваме времето за прием. Честно казано за мен най-добрия вариант е да се приема 2 пъти дневно, дори с храна. Не е задължителен приема да е преди тренировка. За дамите препоръчвам 2 х 1000 мг , а за мъжете 2 х 1500-2000 мг качествен Л-Карнитин (L-Carnitine)
  • Уточняваме и срока. Обикновено препоръчвам 2 месеца прием, последван от 2 почивка.  Л-Карнитин (L-Carnitine) прави депо и се натрупва, но пък много органи и системи в организма го използват и често се изчерпва, затова редовия прием е най-оптимален. Абсолютно безвреден!
  • Обръщаме внимание на останалите добавки в програмата. Има ли фет бърнъри, те съдържат ли
  • Л-Карнитин (L-Carnitine)
  • , има ли в тях стимуланти и нт
  • Още един момент преди да изберем формата каква да бъде - дали имаме нужда от чист Л-Карнитин (L-Carnitine)  или с добавки, които подсилват неговата функция. Често Л-Карнитин (L-Carnitine) се комбинира с хром, гуарана, кофеин, зелен чай и други. Но ако човек приема примерно достатъчно хром пиколинат с дневните си витамини и минерали, не му е необходим повече, ако пие кафе или фет бърнър няма нужда от гуарана, ако пие зелен чай или продукт със зелен чай, не е добре да го има и в продукта му с Л-Карнитин (L-Carnitine) 
  • След като преминем през този целия процес започваме с предпочитанията в каква форма да е:

 

 

Капсули - Най-удобната, най-лесната за прием форма. Няма овкусители, няма подсладители, може да се приема лесно, навсякъде през деня. Ще ви посоча два вида, които аз най-често препоръчвам:

 

KT Sport Line L-Carnitine 500 mg - Висококачествена Швейцарска суровина, много добър продукт, работещ на 100%. Предимството са малките капсули, които се поглъщат лесно и не пречиняват стомашен дискомфорт.

 

OLIMP L-Carnite 1500 MEGA CAPS - Също един много класен продукт - добро качество на супер цена. Таблетките са от 1500 мг и за жена 1 е достатъчна, но недостатък е, че са доста големи и трудни за преглъщане. Ако това не ви притеснява този продукт също е подходящ, много лесен за носене, защото е на блистери, може да се сложи и в джоба.

 

 

Минаваме на течни варианти. Много хора ги предпочитат, защото са приятни на вкус, нямат нужда от преглъщанее с вода, казват, че се усвояват по-добре (аз не съм забелязал голяма разлика в това отношение). Недостатък е, че бутилките не са удобни за пренасяне, често се оливат и цапат. Допълнителен прием на подсладители и овкусители, което не се нрави на всеки. Но ето няколко варианта на наистина качествени продукти с Л-Карнитин (L-Carnitine)   , които са максимално полезни:

 

PRO SUPPS L-CARNITINE  - това е една марка добавки, която много качествена суровина, определено е един от работещите продукти и мой фаворит за течен  Л-Карнитин (L-Carnitine)

 

FIT AND SHAPE Л-КАРНИТИН 100.000 - ето с този продукт ще озадача много хора! Преди време ми попаднаха няколко продукта с Л-Карнитин (L-Carnitine)  на тази фирма.  Пробвахме ги и се оказа, че работят невероятно добре. Попитах производителя защо? И той с ми отговори с едно изречение, защото в бутилката има това, което е записано на етикета. Е от тогава тази не толкова популярна марка ми стана фаворит в течните Л-Карнитини (L-Carnitine)

 

 

Има хора, които харесват продуктите на прах, както бустерите и аминокиселинити. Те са удобни, защото лесно се смесва с вашия пред тренировъчен продукт или пък може да си ги разтворите и да си ги пиете като сок с кафето преди тренировка или по време на самата тренировка. Не са много популярни, но на мен този вариант също ми харесва и да ви кажа когато съм на диета го ползвам, защото ми утолява желанието за сладко. Смесвам с ледена вода и лимон и напитката става страхотна. Ето и две предложения, които на мен ми харесват:

 

AMIX KETOLEAN® KETO WEIGHT LOSS - това обаче е комплексна формула. Обърнете внимание е, че има КОФЕИН. Но за диета с ниски въглехидрати е страхотен продукта. Добавено е кокосово масло и BHB, което го прави супер за хора на КЕТО режим. Вкусна и освежаваща напитка, която може да се консумира преди тренировката или преди кардио.

 

OLIMP L-CARNITINE XPLODE POWDER - и отново Olimp с хубав продукт, съдържащ Л-Карнитини (L-Carnitine)  . Чиста формула, която може да се добавя към пред тренировъчни добавки, бцаа и да се приема преди и по време на тренировката. За суровината вече казах - висок клас определено!

 

 

В началото ви споменах и за една друга форма на л-карнитина Ацетил Л-Карнитин, която също има своите фенове. Тя също се предлага на прах, капсули и в течна форма. Има кисел вкус. Често се препоръчва да се комбинира с АЛА (алфа липоева киселина) защото предизвиква освобождаване на свободни радикали, както и по-остра миризма на потта.

Има изследвания, които потвръждават ефекта на Ацетил Л-Карнитин, върху мозъчната функция и по-високи нива на тестостерона при мъжете. Определено си има фенове. Аз съм тествал няколко пъти продукти с Ацетил Л-Карнитин, и тези намирам за най-работещи:

 

EVERBUILD LIQUID ACETYL L-CARNITINE + GUARANA - течен вариант на Ацетил Л-Карнитин, определено има ефект от неговия прием. Аз усещам и доста енеригя от продукта, възможно е да се дължи и на комбинацията му с гуарана.

 

YAMAMOTO NUTRITION ACETIL L-CARNITINE 1000 - формула на таблетки. Хубав, качествен продукт, лесен за употреба. С таблетната форма, проблема с киселия вкус отпада. Продукта работи!

 

NOW FOODS ACETYL L- CARNITINE POWDER - продукт от един ТОП производител  NOW FOODS. едва ли има продукт с Л-Карнитини (L-Carnitine)  на NOW, който да е лош, но тази формула на Ацетил Л-Карнитин в прахообразна формула почти няма аналог. Кисела, но работеща!

 

Опитах се да бъда кратък в статията, за да не ви губя времето, което знаем колко е ценно, но пък да бъда максимално полезен и да ви улесня в избора на Л-Карнитини (L-Carnitine)

Ако тази информация не ви е достатъчна може да се обърнете към мен или моите колеги от KrasiviTela.com   за  да попитате и обсъдим различни варианти, продукти и комбинации.

 

 

В сайта www.KrasiviTela.com   може да разгледате нашите предложения за Л-Карнитини (L-Carnitine)

 

Статията подготви КИРИЛ ТАНЕВ 

 

Kiril Tanev Fitness 

@kiril.tanev.fitness

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Кой е най-добрият л-карнитин?

Кой е най-добрият л-карнитин?

Започнахме поредица от статии и видеа с най-често задаваните  въпроси относно добавките. Като целта ни е да ви предаме опита и знанията, които с екипа на K Започнахме поредица от статии и видеа с най-често задаваните  въпроси относно добавките. Като целта ни е да ви предаме опита и знанията, които с екипа на K 2021-12-21T08:21:07+02:00 Кой е най-добрият л-карнитин?

<p>Започнахме поредица от статии и видеа с най-често задаваните&nbsp; въпроси относно добавките. Като целта ни е да ви предаме опита и знанията, които с екипа на<strong> KrasiviTela</strong> натрупахме през годините в тази сфера.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Не е тайна, че започнах да се занимавам с добавки професионално преди повече от 10 години. А реално още от ученик имах влечение към тях и когато имах възможност винаги опитвах нещо ново. Още от тогава имах виждане кое работи и кое не, защото теорията, информацията по интернет и "един приятел ми каза" не са най-доброто мерило.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Днес ще ви представя един от най-често търсените продукти <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong>&nbsp;</a></p> <p>Преди да се насочите към него, ако имате съмнения дали работи или не, дали си заслужава парите - изгледайте моето видео. След това може да продължите нататък със статията и предложенията за конкретни продукти:</p> <p>&nbsp;</p> <p><iframe width="560" height="315" title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/j3-kHrS2NF8" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" data-mce-fragment="1"></iframe></p> <p>&nbsp;</p> <p>Е надявам се, че видеото ви е харесало и няма да се налага да губя време тук, за да обеснявам дали си заслужава или не...</p> <p>&nbsp;</p> <p>Един от най-често задаваните ми въпроси е:</p> <p>&nbsp;</p> <table> <tbody> <tr> <td> <h4><strong>Течен Л-Карнитин или Л-Карнитин на капсули или Ацетил Л-Карнитин</strong></h4> <h4><strong>Liqud L-Carnitine vs L_carnitine Caps vs Acetyl L-Carnitine</strong></h4> </td> </tr> </tbody> </table> <p>&nbsp;</p> <p>И моят отговор винаги е само един - <strong>РАБОТЕЩ <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Л-КАРНИТИН</a></strong>!!!</p> <p>Защо моят отговор е такъв? Защото няма значение каква формула ще изберете - течна, на капсули, таблетки, гелове, на прах, спрей или напитка. Когато суровината, която е вложена в продукта е <strong>КАЧЕСТВЕНА</strong> и количеството отговаря на написаното и най-вече на <strong>НУЖДИТЕ</strong> ви, ефекта ще го има!</p> <p>&nbsp;</p> <p>За съжаление сме свидетели на много манипулации - некачествена суровина, некоректно изписване на количеството, вложено прекалено малко количество, колкото да се напише на етикета и едни големи цифри например 2000 на бутилката и оставаш с впечатление, че има 2000 мг, а то реално има 2, тази цифра 2000 е част от бранда и тнт. Нагледал съм се на какви ли не схеми.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Когато трябва да препоръчам <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong> </a>на мой клиент правим следните неща:</p> <ul> <li>Уточняваме дозировката. Обикновено е от 1000 до 3000 мг дневно</li> <li>Уточняваме времето за прием. Честно казано за мен най-добрия вариант е да се приема 2 пъти дневно, дори с храна. Не е задължителен приема да е преди тренировка. За дамите препоръчвам 2 х 1000 мг , а за мъжете 2 х 1500-2000 мг качествен <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong> </a></li> <li>Уточняваме и срока. Обикновено препоръчвам 2 месеца прием, последван от 2 почивка.&nbsp; <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong> </a>прави депо и се натрупва, но пък много органи и системи в организма го използват и често се изчерпва, затова редовия прием е най-оптимален. Абсолютно безвреден!</li> <li>Обръщаме внимание на останалите добавки в програмата. Има ли фет бърнъри, те съдържат ли</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong></a></li> <li>, има ли в тях стимуланти и нт</li> <li>Още един момент преди да изберем формата каква да бъде - дали имаме нужда от чист <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong> </a>&nbsp;или с добавки, които подсилват неговата функция. Често <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine) </strong></a>се комбинира с хром, гуарана, кофеин, зелен чай и други. Но ако човек приема примерно достатъчно хром пиколинат с дневните си витамини и минерали, не му е необходим повече, ако пие кафе или фет бърнър няма нужда от гуарана, ако пие зелен чай или продукт със зелен чай, не е добре да го има и в продукта му с <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong>&nbsp;</a></li> <li>След като преминем през този целия процес започваме с предпочитанията в каква форма да е:</li> </ul> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/2-broya-kt-sportline-l-carnitine-l-karnitin-60-kapsuli-h-500-mg" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter size-medium wp-image-17491" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/DSC_5547-2-1-300x239.jpg" alt="" width="300" height="239" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Капсули</strong> - Най-удобната, най-лесната за прием форма. Няма овкусители, няма подсладители, може да се приема лесно, навсякъде през деня. Ще ви посоча два вида, които аз най-често препоръчвам:</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/kt-sportline-l-carnitine-l-karnitin-60-kapsuli-h-500-mg" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>KT Sport Line L-Carnitine 500 mg</strong></a> - Висококачествена Швейцарска суровина, много добър продукт, работещ на 100%. Предимството са малките капсули, които се поглъщат лесно и не пречиняват стомашен дискомфорт.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/olimp-l-carnitine-1500-mega-caps-120-kapsuli" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>OLIMP L-Carnite 1500 MEGA CAPS</strong></a> - Също един много класен продукт - добро качество на супер цена. Таблетките са от 1500 мг и за жена 1 е достатъчна, но недостатък е, че са доста големи и трудни за преглъщане. Ако това не ви притеснява този продукт също е подходящ, много лесен за носене, защото е на блистери, може да се сложи и в джоба.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/pro-supps-l-carnitine-3000mg31serv" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter size-medium wp-image-17489" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/Techen-L-Carnitin-234x300.jpg" alt="" width="234" height="300" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Минаваме на течни варианти. Много хора ги предпочитат, защото са приятни на вкус, нямат нужда от преглъщанее с вода, казват, че се усвояват по-добре (аз не съм забелязал голяма разлика в това отношение). Недостатък е, че бутилките не са удобни за пренасяне, често се оливат и цапат. Допълнителен прием на подсладители и овкусители, което не се нрави на всеки. Но ето няколко варианта на наистина качествени продукти с <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine) </strong></a>&nbsp; , които са максимално полезни:</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong><a href="https://www.krasivitela.com/product/pro-supps-l-carnitine-3000mg31serv" target="_blank" rel="noopener noreferrer">PRO SUPPS L-CARNITINE</a></strong>&nbsp; - това е една марка добавки, която много качествена суровина, определено е един от работещите продукти и мой фаворит за течен &nbsp;<a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine)</strong></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/fit-and-shape-l-karnitin-100000-mg-vitamin-c-500-ml" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>FIT AND SHAPE Л-КАРНИТИН 100.000</strong></a> - ето с този продукт ще озадача много хора! Преди време ми попаднаха няколко продукта с <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитин (L-Carnitine) </strong></a>&nbsp;на тази фирма.&nbsp; Пробвахме ги и се оказа, че работят невероятно добре. Попитах производителя защо? И той с ми отговори с едно изречение, защото в бутилката има това, което е записано на етикета. Е от тогава тази не толкова популярна марка ми стана фаворит в течните <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитини (L-Carnitine) </strong></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/olimp-l-carnitine-xplode-powder-300-grama" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="aligncenter size-medium wp-image-17493" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/l-Carnitine-dobar-240x300.jpg" alt="" width="240" height="300" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>Има хора, които харесват продуктите на прах, както бустерите и аминокиселинити. Те са удобни, защото лесно се смесва с вашия пред тренировъчен продукт или пък може да си ги разтворите и да си ги пиете като сок с кафето преди тренировка или по време на самата тренировка. Не са много популярни, но на мен този вариант също ми харесва и да ви кажа когато съм на диета го ползвам, защото ми утолява желанието за сладко. Смесвам с ледена вода и лимон и напитката става страхотна. Ето и две предложения, които на мен ми харесват:</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/amix-ketolean-keto-weight-loss-2400-gr" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>AMIX KETOLEAN&reg; KETO WEIGHT LOSS</strong> </a>- това обаче е комплексна формула. Обърнете внимание е, че има <strong>КОФЕИН</strong>. Но за диета с ниски въглехидрати е страхотен продукта. Добавено е кокосово масло и BHB, което го прави супер за хора на <strong>КЕТО режим.</strong> Вкусна и освежаваща напитка, която може да се консумира преди тренировката или преди кардио.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/olimp-l-carnitine-xplode-powder-300-grama" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>OLIMP L-CARNITINE XPLODE POWDER</strong></a> - и отново <strong><a href="https://www.krasivitela.com/vendor/olimp" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Olimp </a></strong>с хубав продукт, съдържащ <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитини (L-Carnitine) </strong></a>&nbsp;. Чиста формула, която може да се добавя към пред тренировъчни добавки, бцаа и да се приема преди и по време на тренировката. За суровината вече казах - висок клас определено!</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/yamamoto-nutrition-acetil-l-carnitine-1000-60-kapsuli" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><img class="size-medium wp-image-17495 aligncenter" src="https://kiriltanev.com/wp-content/uploads/2021/12/acetyl-l-carnitine-300x230.jpeg" alt="" width="300" height="230" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>В началото ви споменах и за една друга форма на л-карнитина <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=acetyl+l-carnitine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Ацетил Л-Карнитин</strong></a>, която също има своите фенове. Тя също се предлага на прах, капсули и в течна форма. Има кисел вкус. Често се препоръчва да се комбинира с <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=ala" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>АЛА (алфа липоева киселина)</strong></a> защото предизвиква освобождаване на свободни радикали, както и по-остра миризма на потта.</p> <p>Има изследвания, които потвръждават ефекта на <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=acetyl+l-carnitine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Ацетил Л-Карнитин</strong></a>, върху мозъчната функция и по-високи нива на тестостерона при мъжете. Определено си има фенове. Аз съм тествал няколко пъти продукти с <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=acetyl+l-carnitine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Ацетил Л-Карнитин</strong></a>, и тези намирам за най-работещи:</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/everbuild-liquid-acetyl-l-carnitine-guarana-495ml" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>EVERBUILD LIQUID ACETYL L-CARNITINE + GUARANA -</strong></a> течен вариант на <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=acetyl+l-carnitine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Ацетил Л-Карнитин</strong></a>, определено има ефект от неговия прием. Аз усещам и доста енеригя от продукта, възможно е да се дължи и на комбинацията му с гуарана.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/yamamoto-nutrition-acetil-l-carnitine-1000-60-kapsuli" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>YAMAMOTO NUTRITION ACETIL L-CARNITINE 1000</strong></a> - формула на таблетки. Хубав, качествен продукт, лесен за употреба. С таблетната форма, проблема с киселия вкус отпада. Продукта работи!</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.krasivitela.com/product/now-foods-acetyl-l-carnitine-powder-85-gr" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>NOW FOODS ACETYL L- CARNITINE POWDER</strong> </a>- продукт от един ТОП производител&nbsp; <a href="https://www.krasivitela.com/vendor/now-foods" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>NOW FOODS</strong></a>. едва ли има продукт с <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитини (L-Carnitine) </strong></a>&nbsp;на<a href="https://www.krasivitela.com/vendor/now-foods" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong> NOW,</strong></a> който да е лош, но тази формула на <a href="https://www.krasivitela.com/search?query=acetyl+l-carnitine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Ацетил Л-Карнитин</strong></a> в прахообразна формула почти няма аналог. Кисела, но работеща!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Опитах се да бъда кратък в статията, за да не ви губя времето, което знаем колко е ценно, но пък да бъда максимално полезен и да ви улесня в избора на <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Л-Карнитини (L-Carnitine) </strong></a></p> <p>Ако тази информация не ви е достатъчна може да се обърнете към мен или моите колеги от <a href="http://www.KrasiviTela.com" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>KrasiviTela.com&nbsp;&nbsp;</strong></a> за&nbsp; да попитате и обсъдим различни варианти, продукти и комбинации.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <table> <tbody> <tr> <td> <h3 class="text-aligncenter"><strong><a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer">В сайта www.KrasiviTela.com&nbsp; &nbsp;може да разгледате нашите предложения за</a> <a href="https://www.krasivitela.com/category/l-karnitin" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Л-Карнитини (L-Carnitine)</a></strong></h3> </td> </tr> </tbody> </table> <h1>&nbsp;</h1> <p class="text-aligncenter"><strong>Статията подготви <a href="https://www.instagram.com/kiril.tanev.fitness/" target="_blank" rel="noopener">КИРИЛ ТАНЕВ&nbsp;</a></strong></p> <p></p> <p><a href="https://www.instagram.com/kiril.tanev.fitness/" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/dsc_0445_-61c1704ff04f9.jpg" width="413" height="275" class="aligncenter" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <h3 class="text-aligncenter"><strong><a href="https://www.facebook.com/KirilTanev.fitness.instruktor/">Kiril Tanev Fitness&nbsp;</a></strong></h3> <h3 class="text-aligncenter"><strong><a href="https://www.instagram.com/kiril.tanev.fitness/">@kiril.tanev.fitness</a></strong></h3> <h1>&nbsp;</h1>

, , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки