Ето какво време ни чака през август. Ще има ли големи жеги?

Ето какво време ни чака през август. Ще има ли големи жеги?

Идват големи жеги скъпи приятели, така че се хидратирайте добре, тренирайте умерено и не прекалявайте с тежките храни, това са основните неща, които ви съветваме от екипа на Красиви тела.

Август е по топъл с повече от градус за последните 30 години. Някои видове не могат да се адаптират добре към тези условия. Така природата понася щети. Това заяви в ефира на Нова тв климатологът Симеон Матев, споделиха колегите от Блиц.

„В България най-високата измерена температура до момента е 45.2 градуса. Тогава сме имали и през този век – през 2000 година на 5 юни в Пловдив. 41-2 градуса са нормални температури за този сезон“, каза Матев.

По думите му следващата седмица ни очаква хубаво време. „Седмицата ще започне с по-хладно време с температури от 26-7 до 32 градуса. Това внася глътка свеж въздух от горещините, които имаме. В края на следващата седмица ще има пак много горещи дни“, каза той и обеща август да е много топъл.

„Валежите през август няма да достигнат своите климатични норми. Трябва да се притесняваме от пожароопасност“, предупреди Матев.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

НОВИНИ

Новини

Ето какво време ни чака през август. Ще има ли големи жеги?

Ето какво време ни чака през август. Ще има ли големи жеги?

Идват големи жеги скъпи приятели, така че се хидратирайте добре, тренирайте умерено и не прекалявайте с тежките храни, това са основните неща, които ви съв Идват големи жеги скъпи приятели, така че се хидратирайте добре, тренирайте умерено и не прекалявайте с тежките храни, това са основните неща, които ви съв 2022-08-01T12:56:12+02:00 Ето какво време ни чака през август. Ще има ли големи жеги?

<p>Идват големи жеги скъпи приятели, така че се хидратирайте добре, тренирайте умерено и не прекалявайте с тежките храни, това са основните неща, които ви съветваме от екипа на Красиви тела.</p> <p>Август е по топъл с повече от градус за последните 30 години. Някои видове не могат да се адаптират добре към тези условия. Така природата понася щети. Това заяви в ефира на Нова тв климатологът Симеон Матев, споделиха колегите от Блиц.</p> <p>&bdquo;В България най-високата измерена температура до момента е 45.2 градуса. Тогава сме имали и през този век &ndash; през 2000 година на 5 юни в Пловдив. 41-2 градуса са нормални температури за този сезон&ldquo;, каза Матев.</p> <div class="inTextBanner"></div> <p></p> <p>По думите му следващата седмица ни очаква хубаво време. &bdquo;Седмицата ще започне с по-хладно време с температури от 26-7 до 32 градуса. Това внася глътка свеж въздух от горещините, които имаме. В края на следващата седмица ще има пак много горещи дни&ldquo;, каза той и обеща август да е много топъл.</p> <p>&bdquo;Валежите през август няма да достигнат своите климатични норми. Трябва да се притесняваме от пожароопасност&ldquo;, предупреди Матев.</p>

, ,
Бюлетин

Запишете се за нашият бюлетин, за да получавате най-актуалните новини и промоции!

Сравнение на продукти