Меню
Меню
10-те най-добри продукта за МУСКУЛНА МАСА

20.12.2021 18:41:01

10-те най-добри продукта за МУСКУЛНА МАСА

Ето една статия, кято нашия консултатнт Кирил Танев подготви специално за всички, чиято цел е покачване на мускулна маса!

Мускулна маса - това е цел номер 1 на повечето момчета и спортисти, които прекрачват залата. Много хора, които прочетат този ред ще си кажат "Не моята цел е само да отслабна и да се стегна"...  но това въпросно "стягане" всъщност означава изграждане на мускулна маса!  За съжаление

 

Мазнините и водата под кожата не могат да бъдат стегнати!

 

Но могат да бъдат намалени и на тяхно място да се изградят стегнати мускули! За целта се нуждаете от

  1. Тренировка с тежести
  2. Хранителен режим, богат на белтъчини и калории
  3. Добавки за МУСКУЛНА МАСА 

 

Разбира се пазарът на добавки прилива от продукти, които обещават страхотни резултати, но реални ли са те? На какво се базират препоръките на производителите? Всеки ли ще качи мускулна маса от тях? Как да се приемат - в какви дози и кога? И още куп въпроси вълнуват потребителите на този тип добавки. Ако за тренировките с тежести и храната всичко е ясно, подредено, изпитано и доказано, то при добавките нещата не са точно така!

 

Ежедневно излизат нови продукти, нови статии за новите продукти, нови статии за старите продукти, една добавка се възвеличава, след това се отвхъврля напълно, след това и се регулира дозировката, формата, комбинации и тнт. Това всичко обърква потребителя. Като добавим и стотиците брандове - нещата стават тотална каша!

 

Ето защо аз реших да напиша тази статия - кратка и стегната, базирана само и единствено на моят личен опит! Добавките в дозировките и начин на прием, при които аз и моите клиенти  сме получили най-добрия възможен ефект.

 

Ето го и моят топ 10 на най-добрите добавки за мусклуна маса:

 

  1. Суроватъчен протеин (Whey Protein) - много хора гледат на протеините, като на храна и в действителност е така. Но има една малка разлика! НЕ ВСИЧКИ ПРОТЕИНИ СА ЕДНАКВИ! Какво ще рече това - много по-голяма е вероятноста да натрупате мускули от суроватъчен протеин, от колкото от боб, ориз, леща и други растителни протеини. Ключът е в усвояването, биологичната стойност и аминокиселинния профил. Суроватъчния протеин е богат на аминокиселини с разклонена верига, в частност левцин, който пряко участва в мускулният синтез.
  2. БЦАА (BCAAs) с повече левцин  - ето и "по-краткия път" от протеина до мускулите, той преминава през т.нар. мускулни аминокиселини или БЦАА (BCAAs). Те пряко участват в процесите за изграждане на мускулна маса, освен това подобряват възстановяването, което е предпоставка за по-добри тренировки, от там и от повече мускулна маса.
  3. Креатин (Creatine) - едва ли има някоя класация за добавки, в която креатина да не участва. Особено когато говорим за мускулна маса. Безспорно едно голямо ДА за креатина! Повече сила, повече обем в тренирвоката, повече мускулна маса...!
  4. Бета-Аланин (Beta-Alanine) - много рядко вече се намира качествен пред тренировъчен продукт без наличен Бета-аланин в него. Причината - той работи!  Бета-аланина се превръща в карнозин и пряко участва в енергийните процеси. Подобрява значително силата и издръжливостта. Повишава ефективността на тренировката в пъти!
  5. Пред тренировъчни формули, които стимулират азотния оксид (NO Boosters) - подобно на бета-аланина и креатина, които често участват в тях азотните бустери и напомпващи добавки обикновено са комбинация от няколко суплемента в една формула, която подобрява фокуса, енергията, силата и издръжливостта. Напомпването и възстановяването. Има изключително сполучливи формули, които наистана само за дни могат да променят коренно вашата физика.
  6. Левзея (Leuzea) - една много позната и използвана билка в Русия. Благодарение на историята и нашите близки отношения с "Големия брат" много спортисти и у нас за запознати с действието на тази чудна билка. Аз имах удоволствието да я опитам за първи път преди повече от 10 години и останах очарован, как естествен продукт може да има силата на анаболните стероиди, но без тяхните странични ефекти. Левзея е еднакво ефективна и при мъжете  и при дамите. Когато е съчетана с правилни тренивоки и богато на белтъчини хранене прави чудена. Задължително присъства във всички режими за мускулна маса, които изготвям.
  7. Бета-Екдистерон (Beta-Ecdysterone) - това е една от съставките на левзеята, но се извлича и от други растения. Ефекта е подобен на горе описания на самата билка.
  8. Бустери на тестостерона (Testosterone Boosters) - това е доста голяма група продукти. Има два аспекта обаче. Една част от общото наименование тестостеронови стимулатори се отнася и работи при хора с намалени нива и не е ефективна при хора с нормални нива. Има други комбинации и суплементи, които пък вдигат нивата от нормални до високи, там е и разковничето в използването им за мускулна маса. Още един огромен недостатък е разликата в ефективността на този тип добавки. Има хиляди на пазара, а работят не повече от 5% от тях. Но тези, които работят наистина имат видим ефект за дни!
  9. Кортизол блокери (Cortisol Bloackes) - Покачването на мускулна маса е една постоянна надпревара между анаболните и катаболните процеси, когато първите са повече тялото синтезира и задържа мускулна маса, когато обаче катаболните са повече.. уви губим мускулна маса. Един от "виновниците" за тези катаболни процеси е кортизолът. Неговите високи нива зависят от стрес, липса на сън, кафе и стимуланти и много други. За да го контролираме и държим в норми често използваме кортизол блокери. Аз съм доволен и имаме видими подобреня, когато ги включим.
  10. Коластра (Colostrum) - с този продукт ще изненадам някой от вас. Обикновено коластрата се свързва с имунитет, хранене на бебете, подсилване на деца и тнт. Но тя работи безупречно и при големи хора, особено при такива, които нямат апетит или покачват трудно мускулна маса. Качествена коластра във високи дози прави буквално чудена. Аз съм качвал много бързо от нея. За съжаление трудно се намира и качествената е скъпа. А приемът за да има ефект върху мускулната маса е в десетки грамове, не милиграми!

 

Общо взето това са моите ТОП 10 суплемента за мускулна маса! Повярвайте ми няма нито един, който да е попадна случайно! Цялата статия се базира изцяло на моя дългогодишен опит с добавките и работата с хора. В статията не съм цитирал научни изследвания, не съм задълбавал в детайли, защото щеше да стане прекалено дълга. Това, което исках да ви кажа е, че тези 10 добавки са напълно достатъчни ако ги включите във вашата програма за мускулна маса циклично да дадат страхотни резултати без странични ефекти!

 

Винаги може да се консултирйте с мен или екипа на KrasiviTela.com относно конкренти продукти, марки, начин на прием и тнт.

 

 

 

 

 

Коментари

Александър
Александър 01.03.2024 Имам нужда от протеини за възстановяване на мускулите на краката за бащами 65 години има всеки ден болки слаби мусколи
Стойно Балтов
Стойно Балтов 05.02.2024 Необходим ми е препарат за възстановяване на мускулите в кръста и краката за съпругата ми, която страда от множествена склероза. Името и е Нина Иванова Балтова от град Казанлък, а аз се казвам Стойно Балтов. Моля за Вашата помощ и напътстване! С поздрав и очакване!

Остави коментар

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

10-те най-добри продукта за МУСКУЛНА МАСА

10-те най-добри продукта за МУСКУЛНА МАСА

Ето една статия, кято нашия консултатнт Кирил Танев подготви специално за всички, чиято цел е покачване на мускулна маса!Мускулна маса - това е цел номер Ето една статия, кято нашия консултатнт Кирил Танев подготви специално за всички, чиято цел е покачване на мускулна маса!Мускулна маса - това е цел номер 2021-12-20T18:41:03+02:00 10-те най-добри продукта за МУСКУЛНА МАСА

<p>Ето една статия, кято нашия консултатнт<strong> Кирил Танев&nbsp;</strong>подготви специално за всички, чиято цел е покачване на мускулна маса!</p> <p></p> <p><strong>Мускулна маса</strong> - това е цел номер 1 на повечето момчета и спортисти, които прекрачват залата. Много хора, които прочетат този ред ще си кажат "<strong><em>Не моята цел е само да отслабна и да се стегна".</em></strong>..&nbsp; но това въпросно <strong>"стягане"</strong> всъщност означава изграждане на <strong>мускулна маса</strong>!&nbsp; За съжаление</p> <h3>&nbsp;</h3> <table> <tbody> <tr> <td> <h3>Мазнините и водата под кожата не могат да бъдат стегнати!</h3> </td> </tr> </tbody> </table> <p>&nbsp;</p> <p>Но могат да бъдат намалени и на тяхно място да се изградят стегнати мускули! За целта се нуждаете от</p> <ol> <li>Тренировка с тежести</li> <li>Хранителен режим, богат на белтъчини и калории</li> <li><strong>Добавки за МУСКУЛНА МАСА&nbsp;</strong></li> </ol> <p>&nbsp;</p> <p>Разбира се пазарът на добавки прилива от продукти, които обещават страхотни резултати, но реални ли са те? На какво се базират препоръките на производителите? Всеки ли ще качи мускулна маса от тях? Как да се приемат - в какви дози и кога? И още куп въпроси вълнуват потребителите на този тип добавки. Ако за тренировките с тежести и храната всичко е ясно, подредено, изпитано и доказано, то при добавките нещата не са точно така!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Ежедневно излизат нови продукти, нови статии за новите продукти, нови статии за старите продукти, една добавка се възвеличава, след това се отвхъврля напълно, след това и се регулира дозировката, формата, комбинации и тнт. Това всичко обърква потребителя. Като добавим и стотиците брандове - нещата стават тотална каша!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Ето защо аз реших да напиша тази статия - кратка и стегната, базирана само и единствено на моят личен опит! Добавките в дозировките и начин на прием, при които аз и моите клиенти&nbsp; сме получили най-добрия възможен ефект.</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/masa.webp" /></p> <h3>Ето го и моят топ 10 на най-добрите добавки за мусклуна маса:</h3> <p>&nbsp;</p> <ol> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/surovatachni-proteini" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Суроватъчен протеин (Whey Protein)</strong></a> - много хора гледат на протеините, като на храна и в действителност е така. Но има една малка разлика! <strong>НЕ ВСИЧКИ ПРОТЕИНИ СА ЕДНАКВИ</strong>! Какво ще рече това - много по-голяма е вероятноста да натрупате мускули от <strong>суроватъчен протеин</strong>, от колкото от боб, ориз, леща и други растителни протеини. Ключът е в усвояването, биологичната стойност и аминокиселинния профил. С<strong>уроватъчния протеин</strong> е богат на аминокиселини с разклонена верига, в частност левцин, който пряко участва в мускулният синтез.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/bcaas-aminokiselini-s-razklonena-veriga" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>БЦАА (BCAAs)</strong></a> с повече <strong>левцин</strong>&nbsp; - ето и "по-краткия път" от протеина до мускулите, той преминава през т.нар. мускулни аминокиселини или <strong>БЦАА (BCAAs).&nbsp;</strong>Те пряко участват в процесите за изграждане на мускулна маса, освен това подобряват възстановяването, което е предпоставка за по-добри тренировки, от там и от повече мускулна маса.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/kreatin" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Креатин (Creatine)</strong></a> - едва ли има някоя класация за добавки, в която <strong>креатина</strong> да не участва. Особено когато говорим за мускулна маса. Безспорно едно голямо ДА за <strong>креатина</strong>! Повече сила, повече обем в тренирвоката, повече мускулна маса...!</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/search?query=Beta-Alanine" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Бета-Аланин (Beta-Alanine)</strong></a> - много рядко вече се намира качествен пред тренировъчен продукт без наличен <strong>Бета-аланин</strong> в него. Причината - той работи!&nbsp; <strong>Бета-аланина</strong> се превръща в карнозин и пряко участва в енергийните процеси. Подобрява значително силата и издръжливостта. Повишава ефективността на тренировката в пъти!</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/azotni-busteri-i-napompvashti-dobavki" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Пред тренировъчни формули, които стимулират азотния оксид (NO Boosters)</strong> </a>- подобно на бета-аланина и креатина, които често участват в тях <strong>азотните бустери и напомпващи добавки</strong> обикновено са комбинация от няколко суплемента в една формула, която подобрява фокуса, енергията, силата и издръжливостта. Напомпването и възстановяването. Има изключително сполучливи формули, които наистана само за дни могат да променят коренно вашата физика.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/search?query=leuzea" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Левзея (Leuzea)</strong> </a>- една много позната и използвана билка в Русия. Благодарение на историята и нашите близки отношения с "Големия брат" много спортисти и у нас за запознати с действието на тази чудна билка. Аз имах удоволствието да я опитам за първи път преди повече от 10 години и останах очарован, как естествен продукт може да има силата на анаболните стероиди, но без тяхните странични ефекти. <strong>Левзея</strong> е еднакво ефективна и при мъжете&nbsp; и при дамите. Когато е съчетана с правилни тренивоки и богато на белтъчини хранене прави чудена. Задължително присъства във всички режими за мускулна маса, които изготвям.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/product/amix-beta-ecdyx-pure-90-caps" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Бета-Екдистерон (Beta-Ecdysterone)</strong> </a>- това е една от съставките на левзеята, но се извлича и от други растения. Ефекта е подобен на горе описания на самата билка.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/category/stimulatori-na-testosterona-estrogen-blokeri" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Бустери на тестостерона (Testosterone Boosters)</strong></a> - това е доста голяма група продукти. Има два аспекта обаче. Една част от общото наименование<strong> тестостеронови стимулатори</strong> се отнася и работи при хора с намалени нива и не е ефективна при хора с нормални нива. Има други комбинации и суплементи, които пък вдигат нивата от нормални до високи, там е и разковничето в използването им за мускулна маса. Още един огромен недостатък е разликата в ефективността на този тип добавки. Има хиляди на пазара, а работят не повече от 5% от тях. Но тези, които работят наистина имат видим ефект за дни!</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/search?query=cortisol" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Кортизол блокери (Cortisol Bloackes)</strong></a> - Покачването на мускулна маса е една постоянна надпревара между анаболните и катаболните процеси, когато първите са повече тялото синтезира и задържа мускулна маса, когато обаче катаболните са повече.. уви губим мускулна маса. Един от "виновниците" за тези катаболни процеси е к<strong>ортизолът</strong>. Неговите високи нива зависят от стрес, липса на сън, кафе и стимуланти и много други. За да го контролираме и държим в норми често използваме кортизол блокери. Аз съм доволен и имаме видими подобреня, когато ги включим.</li> <li><a href="https://www.krasivitela.com/search?query=colostrum" target="_blank" rel="noopener noreferrer"><strong>Коластра (Colostrum)</strong> </a>- с този продукт ще изненадам някой от вас. Обикновено коластрата се свързва с имунитет, хранене на бебете, подсилване на деца и тнт. Но тя работи безупречно и при големи хора, особено при такива, които нямат апетит или покачват трудно мускулна маса. Качествена коластра във високи дози прави буквално чудена. Аз съм качвал много бързо от нея. За съжаление трудно се намира и качествената е скъпа. А приемът за да има ефект върху мускулната маса е в десетки грамове, не милиграми!</li> </ol> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://goo.gl/maps/9wsFVBE61sSFmeJdA" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/dsc_9390.jpg" /></a></p> <p></p> <p>Общо взето това са моите <strong>ТОП 10 суплемента за мускулна маса</strong>! Повярвайте ми няма нито един, който да е попадна случайно! Цялата статия се базира изцяло на моя дългогодишен опит с добавките и работата с хора. В статията не съм цитирал научни изследвания, не съм задълбавал в детайли, защото щеше да стане прекалено дълга. Това, което исках да ви кажа е, че тези 10 добавки са напълно достатъчни ако ги включите във вашата програма за мускулна маса циклично да дадат страхотни резултати без странични ефекти!</p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Винаги може да се консултирйте с мен или екипа на <a href="http://www.KrasiviTela.com">KrasiviTela.com</a> относно конкренти продукти, марки, начин на прием и тнт.</strong></h3> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;<a href="https://www.krasivitela.com/category/sportni-dobavki" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/za-muskulna-masa.jpg" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

, , , , , , , , , ,

Александър Александър

2024-03-01T13:50:05+02:00
Имам нужда от протеини за възстановяване на мускулите на краката за бащами 65 години има всеки ден болки слаби мусколи

Стойно Балтов Стойно Балтов

2024-02-05T20:37:17+02:00
Необходим ми е препарат за възстановяване на мускулите в кръста и краката за съпругата ми, която страда от множествена склероза. Името и е Нина Иванова Балтова от град Казанлък, а аз се казвам Стойно Балтов. Моля за Вашата помощ и напътстване! С поздрав и очакване!
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки