ARMAGEDDON SPORTS Шлем с метална верига

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:40.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерИскате ли да имате здрав и силен врат?
 
Искате ли да подобрите стойката си и да изглеждате по-добре?
 
С този текст ще Ви запознаем добре какви предимства ще получите от използването на такъв вид аксесоар и как той ще Ви помогне да постигнете по-добра визия.
 
Забързаното ежедневие и липсата на организираност водят до недостиг на време, което можете да използвате пълноценно за това да изглеждате по-добре. Станете 1 час по-рано, легнете си по-рано, пригответе си топла и питателна храна, намерете време да тренирате и значително ще подобрите качеството си на живот.
 
Много хора в ежедневието си не обръщат внимание на стойката, в която седят по време на работа и след това имат оплаквания от болки в гърба и врата си. За съжаление по-голям процент от хората са така, защото са заринати в работа и често забравят да се погрижат за себе си.
 
В даден момент обаче, се замисляме, че сме станали по-бавни, нямаме желание да направим нещо, не се харесваме, като се погледнем в огледалото и това афектира върху настроението ни и начина ни на живот.
 
Казваме Ви всичко това, за да можете да предприемете крачка към по-доброто си „Аз“ и да се подобрите във всяка Ваша дейност.
 
 
Как да подобрим стойката си
Вратът е изключително ключова част за тялото ни и трябва винаги да я поддържаме здрава и в добра форма. Благодарение на него, ние можем да извършваме всекидневни задължения и прости функции, като да погледнем в страничните огледала, дали идва някоя кола зад нас и да завием безпроблемно.
 
Често не се замисляме за малките неща или дотолкова сме свикнали с тях, че започваме да ги пренебрегваме. Тук обаче не става въпрос за какво да е, ами за това, че не обръщаме достатъчно внимание на тялото си.
 
Време е за промяна и за тренировки!
 
ФАКТ: Един страхотен плюс е това, че като започнете да тренирате, Вие не само ще изглеждате по-добре, а и ще се чувствате така, защото целият натрупан стрес през деня ще изчезне безследно с потта, която ще хвърлите в залата.
 
 
Тренировка за врат с шлем с метална верига Armageddon Sports
Може да Ви сте струва ненужно да тренирате врата си, но сега ще Ви кажем какви предимства има тренировката и защо НЕ трябва да я пропускате. С използването на аксесоар за тренировка за врат, значително ще подобрите Вашата тренировка.
 
Силният врат спомага за запазването на добрата фигура, както и предотвратява изгърбването и така наречения “nerd neck”. Когато мускулите Ви са по-развити, ще Ви бъде много по-лесно да държите главата си изправена, без да се отпускате напред.
 
Със силен и стабилен врат, имате минимален шанс от това да се нараните по някакъв начин. Ако сте забелязали, боксьорите и трениращите бойни изкуства винаги имат здрави вратове и тренират всекидневно, за да могат да отстоят нокаут и травми.
 
Най-вероятно Ви се е случвало да имате схванат врат след сън и да ви боли в продължение на 3-4 дена. Отвратително, нали?
 
А знаете ли, че при добре трениран врат, болката ще отшуми двойно по-бързо. Това показва, че и възстановяването Ви се подобрява, а какво по-хубаво от това да се върнете бързо в отлична форма?!
 
 
За кого е подходящ шлема с метална верига Armageddon Sports
Краткия отговор е – подходящ е за всеки! Както споменахме по-горе, той ще помогне да постигнете една по-добра форма, изправена поза и по-добра сигурност при всяко Ваше движение.
 
Може да се използва, както от начинаещи, така и от напреднали. Независимо дали сте мъж или жена, то всеки може да се възползва от неговите плюсове:
 
Дава Ви сигурност
Подобрява стойката Ви
Предотвратява наранявания
Не позволява деформация на гръбнака
 
Най-използван и предпочитан артикул е от професионалните спортисти в бойните спортове, гимнастика, футбол, ръгби, плуване и други видове спортове. Независимо дали сте от този тип хора, тренировката за врат ще Ви бъде от огромна полза. Ето част от хората, които могат да се възползват:
 
Млади и възрастни
Хора с проблеми и болки във врата
Хора, които седят често зад компютъра
Всеки, трениращ всякакъв вид спорт (фитнес и стрийт фитнес, баскетбол, йога, футбол, бокс, кик-бокс, борба, бойни спортове и др.)
 
 
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:
 
В: Колко килограма може да издържи веригата?
 
О: Нашият шлем с метална верига за тренировка на врат може да издържи повече от 60 кг тежест. Неопренът, който е поставен за повече удобство ще омекоти значително тежестта и няма да я усетите.
 
 
 
В: Как се регулира широчината и дали ще пасне на по-големи глави?
 
О: Широчината се регулира с велкро и максималният диаметър, който може да обхване е 65 см. Със сигурност ще пасне на всеки.
 
 
 
В: Помага ли да се премахнат мазнините около врата?
 
О: Да. Той също заздравява и мускулите на врата Ви. Но ако искате да подобрите формата си и да изчистите мазнините, това ще стане много по-добре с хапването на правилна и чиста храна.
 
 
 
В: Може ли да се изхлузи по време на тренировка?
 
О: Досега не сме имали оплакване от нашите клиенти за такива случки. Аксесоарът седи здраво на главата Ви и е напълно безопасен за използване и с по-малки и с по-големи тежести.
 
 
 
В: Мога ли да ползвам различни тежести?
 
О: Да. Веригата е здрава и позволява да се използват дъмбели, дискове, пудовки и други видове тежести. Някои хора предпочитат да изпълняват упражнението и с ластици. Просто бъдете сигурни, че сте ги поставили правилно, за да не се контузите.
 
 
 
✔ ВАШИЯТ НОВ ПРИЯТЕЛ ВЪВ ФИТНЕСА: Запознайте се с шлема за тренировка на врат от марката Armageddon Sports. Неговото предназначение е да подпомага тренировката за вратните мускули. Тоест, с помощта му можете да натоварите вратните мускули по-пълноценно. Към края на шлема можете да прикрепите свободна тежест-дъмбел или диск.
Шлем с метална верига Armageddon Sports
✔ СИГУРНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ: С негова помощ можете да натоварите всички части на врата, като изпълнявате различни видове махове. Веригата е стоманена и се отличава с изключителна здравина. Шлема за тренировка на врат е един универсален размер. Високото качество на материалите от които е произведен, Ви гарантират издържливост и дълго ползване.
Шлем с метална верига Armageddon Sports 2✔ КОМФОРТ: Специално за Вас и Вашето удобство, сме сложили допълнителна подложка, на всички допирни точки на шлема с главата и дори да сложите повече килограми, няма да бъде проблем. Повечето шлемове нямат подложки и Ви ръбят на главата, не са Ви удобни, но при нас не е така! Вземете сега и се уверете сами! 
Шлем с метална верига Armageddon Sports 3
✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!
 
 
ОПИТАЙТЕ СЕГА И НАПРАВЕТЕ СИЛЕН ВРАТ, КАТО НА БИК!