ARMAGEDDON SPORTS Колело за Корем 3 в 1

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:25.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерОписание
В комплектът са включени колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залата!
 
ЗДРАВО ТЯЛО, ЗДРАВ ДУХ: Колелото за коремни преси е уред, който Ви помага за подобряване на силата, издръжливостта и за поддържане на тялото в кондиция. С него можете да натоварите не само коремните мускули, а и още ръцете, раменете и гърба. Идеално е за оформяне на корема и стягане на цялата мускулатура!
 
КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Изработката е направена от качествени и здрави материали, които да Ви осигурят безпроблемна тренировка. Ръкохватките са специално направени така, за да не Ви се пързалят ръцете и да няма никакъв риск от изпускане на уреда. Общо взето, всичко е направено така, че да се насладите на тренировката си с него, без да се притеснявате за сигурността си.
 
ALL INCLUSIVE: Знаем, че удобството е най-важно за Вас, за това сме се погрижили за всичко! С допълнителната омекотяваща подложка Вие можете спокойно да изпълнявате упражненията си на земята и да предпазите коленете от наранявания. И това не е всичко! Добавяме и въже за скачане, което можете да добавите в тренировката си с колелото за коремни преси.
 
ЛЕСНО И УДОБНО: Благодарение на двойните колелца и здравата ос, за която са захванати дръжките, Вие можете спокойно и лесно да изпълнявате упражненията си за оформяне на корема. Можете да го вземете с Вас където и да отидете и да го използвате където си пожелаете, стига да е равна повърхността.


В комплектът са включени колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане! Ако желаете да се сдобиете със здрава и силна средна част на тялото, то това е перфектната комбинация за Вас. Можете да го използвате както в домашни условия, така и в залата!
 
Благодарение на двойните колелца и здравата ос, за която са захванати дръжките, Вие можете спокойно и лесно да изпълнявате упражненията си за оформяне на корема. Можете да го вземете с Вас където и да отидете и да го използвате където си пожелаете, стига да е равна повърхността.
 
Колелото за коремни преси е уред, който Ви помага за подобряване на силата, издръжливостта и за поддържане на тялото в кондиция. С него можете да натоварите не само коремните мускули, а и още ръцете, раменете и гърба. Идеално е за оформяне на корема и стягане на цялата мускулатура!
 
ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА: Коремната област е една от най-проблемните зони при хората, защото там се трупат най-често мазнини и формата на фигурата ни става грозна. Ако искате да предотвратите това или да се отървете от коремните мазнини, уредът за корем 3 в 1 е най-добрият начин да го направите!