ARMAGEDDON SPORTS Фоумролер масажен 33 x 14 см

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:30.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерМасажен фоумролер – най-добрият аксесоар за всеки, който обича масажите и иска да загрее добре за тренировка или да разпусне след нея. В различни видове спорт, като йога и пилатес например, може да се използва и по време на тренировката. Общо взето, когато намерите приложение за него, можете да го използвате винаги.
 
Релефният фоумролер на марката Armageddon Sports служи за по-дълбоко стимулиране на мускулите Ви, като е среден по твърдост. С дължина от 33 см, той е напълно достатъчен да масажира добре всяка една част от Вашето тяло. Твърдостта му го прави идеален както за загряване на мускулите преди тренировка, така и за тяхното отпускане след това.
 
 
Ползи от използването на фоум ролер
Една от най-честите причини, за които е използван е отпускането на мускулните възли. Foam roller-ът е добро средство за самомасажиране, ако не искате да се молите на някой друг да Ви масажира с 300 зора.
 
Благодарение на фоумролерът, Вие ще скъсите значително времето, което е нужно на тялото Ви да се възстанови след тежка тренировка. В йога средата е познат, като „йога цилиндър“ и там се използва предимно за стречинг и постигане на по-добра гъвкавост, а и разновидност в упражненията.
 
Предимства:
 
По-добра гъвкавост и мобилност
По-малко време за възстановяване
Страхотен аксесоар за използване преди и след тренировка
По-добро кръвообращение и намаляване на мускулната треска
Премахва целулита – качество, което го прави уред номер 1 за борба с целулит
Масажира и отпуска мускулатурата – спомага за възстановяване и по-добър сън
Фоумролерът има способността да намали риска от травми на мускулите и сухожилията Ви и това, докато си доставяте удоволствие от масажа му! Той е направен от ПВЦ и ЕВА материал, за да е здрав и устойчив на удари и натоварвания. Изключително лесен е за поддръжка, водоустойчив е и можете да го миете или да го забърсвате с мокър парцал.
 
 
Вземете Фоумролер Armageddon Sports с бърза доставка
В нашия онлайн магазин се предлагат само и единствено оригинални продукти, които са със 100% доказан произход.
 
Държим на това, тъй като на пазара има и немалко магазини, които предлагат продукти със съмнително качество, а ние се стремим към това да изградим здрава и стабилна връзка с нашите клиенти.
 
В случай че все още не сте ни станали клиенти, можем единствено да ви приканим да поръчате нещо от нашия онлайн магазин, за да може сами да се убедите от първо лице в нашето коректно отношение и бърза доставка, която впрочем е безплатна, ако поръчката Ви надвишава стойността от 40 лева.
 
FitnesHrani.com предлага отлични цени, бърза доставка и експертни консултации за всички онези хора, които активно се занимават със спорт и имат конкретния запитвания към нашите продукти.
 
Разгледайте, изберете, поръчайте и си осигурете най-добрите аксесоари на пазара, с които тренировките Ви ще станат не само по-ефективни, но и по-резултатни.
 
Малка част коментари от доволните ни клиенти: