ARMAGEDDON SPORTS Фитнес Колан 10 см

Марка: ARMAGEDDON SPORTS
Цена:25.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер✔ ВАШИЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ВЪВ ФИТНЕСА: Представяме Ви уникалният фитнес колан от гъвкава найлонова-неопренова матрица на марката Armageddon Sports. Коланът е с ширина 10 см в най-широката и най-важната част от него, а именно на кръста. Фитнес коланът дава максимална опора на кръста по време на тренировката, така че да сте напълно уверени и защитени.
 
✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО: Качеството на изработката Ви гарантира безкомпромисна здравина. Има велкро залепване, за лесно поставяне и сваляне. Ако търсите здрав и ергономичен колан, който да издържи дългото време тренировки, това е правилният Ви избор!
 
✔ УДОБСТВО: Благодарение на него, Вие ще можете да тренирате повече, да трупате мускули, а дори няма да го усещате, че е на Вас! Той просто ще си вършат работата, за която е предназначен, от Вас се иска само да го изполвате!
 
✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!
 
Таблица с размери
 
Обиколка на Талия (см.)
60-80
 
70-90
 
80-100
 
90-110
 
110-123
 
Размер
S
 
M
 
L
 
XL
 
XXL
 
 
ЗАКУПЕТЕ ГО СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ВАШИЯТ КРЪСТ!