AMIX Hell's NO2 100 Caps

Марка: AMIX
Цена:48.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерAmix Hell's NO2 е нова пред-тренировъчна формула на капсули, която  увеличава енергията и повишава нивата на азотен оксид, за да осигури максимално ефективна доставка на кислород и хранителни вещества към мускулите, енергия и фокус!
 
Amix Hell's NO2 е част от новата продуктова линия MuscleCore ® от Amix. Продуктът е чудесно допълнение към твоята пред-тренировъчна подготовка, като увеличава силата и издръжливостта, за да осигури още по-добри резултати във фитнес залата.  
 
Amix Hell's NO2   увеличава енергията, силата и издръжливостта, необходими за всяка продължителна и интензивна тренировка. Формулата включва патентования компонент ActiNOS ®, съединение от последно поколение, което значително разширява кръвоносните съдове, за да осигури високи нива на кислород в кръвта и да оптимизира доставката на хранителни вещества към клетките. Същевременно, ActiNOS ® спомага за отстраняване на амоняка и млечната киселина, образувани в следствие на прекомерно физическо натоварване.
 
Amix Hell's NO2 съдържа аргинин алфа-кетоглурат ( азотен оксид ) и агматин, производно на аргинин, което подобрява изпомпването, повишава синтеза на азотен оксид и увеличава производството на инсулин, като насърчава увеличаването начистата мускулна маса по безопасен начин.
 
Amix Hell's NO2 ускорява възстановяването на мускулната тъкан след тренировка. Освен това, продуктът съдържа мощен антиоксидант - ALA (Алфа липоева киселина), която притежава свойства да неутрализира вредното действие на свободните радикали, като по този начин осигурява адекватна защита за клетките.
 
* Пред-тренировъчна формула от ново поколение
* Стимулира растежа на чиста мускулна маса
* Оптимизира доставката на хранителни вещества до мускулната тъкан
* Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
* Увеличава силата и издръжливостта
* Подобряване на възстановяването на мускулите
 
Съдържание в 1 доза (5 капс.):  
NO2 & Performance Matrix 3 700 mg 
  L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (A-AKG) 2 700 mg
  Agmatine Sulphate 500 mg 
  Alpha Lipoic Acid 250 mg
  Caffeine Anhydrous 250 mg
ActiNOS™ (CFM Nitro™) 150 mg
Patent-Pending Nitric Oxide Synthase Activating Peptide
Zinc (as Zinc Oxide)  15 mg 150 %
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCL) 10 mg 741 %
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 2,5 mcg 100 %
CRT-ss (Controlled Release Technology Support System)
Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)
 
Начин на прием
Приемайте 5 капсули, 30-60 минути преди тренировка.
 
Опаковка
100 капсули
 
Количество в 1 доза:
5 капсули
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.