AMIX Creatine PepForm® Peptides 90 caps.

Марка: AMIX
Цена:31.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерAmix ™ Creatine PepForm® Peptides е хранителна добавка, която съдържа уникална форма на креатин, изработени от патентован процес, който комбинира креатин до пептиди, изолирани от прясна сладка суроватка, използвайки напреднали фракциониране и разделяне на технологии. 
 
Amix ™ Creatine PepForm® Peptides е най-очакваната добавка на пазара и далеч превъзхожда стандартния креатин.  Структурираните пептиди се абсорбират по-бързо, използват се по-добре и осигуряват на организма най-големите ефекти на креатин.  Предимството на Creatine Peptides е, че осигуряват подобрена форма на креатин за увеличаване на физическата. Благоприятният ефект се получава при дневен прием на 3 грама на креатин. 
 
*  Лесно разтворим 
*  Висока бионалична пептидна форма 
*  Бърза абсорбация
 
Съдържание в 1 доза: 
PepForm® Креатин пептиди   1000 мг
  От които чист креатин            400 мг       
 
Други съставки:
Желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител: титанов диоксид), противослепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид
 
Начин на прием:
Вземете 2-4 капсули дневно 30-60 минути преди тренировка.
 
Опаковка:
90 капсули
 
Количество в 1 доза:
капсули
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.